Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Orbit Premium Güvensiz Discord'dan Banladılar!

27 Temmuz 2024 17:17

Orbit Premium adlı firmadan Valorant yazılımı aldım ve bu yazılım yüzünden kalıcı bir şekilde banlandım. Discord sunucularında talep açtığımda bana Valorant'a bilet açmamı söylediler. Bilet açtıktan sonra Discord sunucularından ani bir şekilde banlandım. Yan hesaplardan girip nedenini sorduğumda ise kuralları ihlal ettiğimi söylediler. Ancak, aslında hiçbir kuralı ihlal etmedim ve hangi kuralı ihlal ettiğimi de belirtmediler. Bu firmadan hile satın almayı denemiştim, ancak firmanın güvenilir olmadığını ve yetkililerin genç ve deneyimsiz olduğunu belirtmek isterim. Aşağıda videoları bıraktım, herkes görebilir. Ayrıca, hesap garantisi olduğunu söylüyorlar ama hiçbir şekilde hesap garantisi yok. 7/24 canlı destek olduğunu iddia ediyorlar, ancak canlı desteğe girince 3-4 saat boyunca bekletiyorlar.

Yusuf
Yusuf
27 Temmuz 2024 17:05

+ olarak galeriye attığım bir fotoğrafı sildiler kesinlikle ban yememe riski yok satın almanızı önermiyorum

Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Orbit Premium Haksız Ban Ve Hesap Kaybı Sorunu

26 Haziran 2024 17:30

04 Ocak 2024 17:47
Orbit Premium İsimli Sitesinin Oyalama Yönetimi

Orbit Premium Satın Aldığım Ürün Çalışmıyor, Destek Alamadım Ve İade Talebim Reddedildi

02 Ağustos 2025 16:41
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Orbit Premium Ban Koruması Vaat Edildi, Hesabım Banlandı: Ücret İadesi Ve Çözüm Bekliyorum!

21 Ağustos 2025 22:18
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 23:09