Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Telefon Değişim Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

21 Kasım 2024 19:12

15.11.2024 tarihinde, saat 18.22'de bir telefon aldım. Yaklaşık 6 gün sonra telefonun aşırı ısındığını fark ettim ve bataryası bir gün bile dayanmıyor. Satın aldığım firma, 15 gün içinde değişim hakkım olduğunu söylüyor, ancak telefonumda sorun çıktığı için bu hakkı kullanamayacağımı belirtiyorlar. Telefon kodunun kutu içinde olması gerektiğini söylüyorlar. Telefonumu servise göndermemi istediler, ancak ben kabul etmedim çünkü servise gönderdiğimde telefonsuz kalıyorum. İstediğim gibi kullanamayacağımı belirttiklerinde, 'Bizde böyle bir şey yok' dediler. Şu anda beni mağdur ettiler. 15 gün içinde değişim yapacaklarını söyledikleri halde şu anda böyle bir şey yapmıyorlar. Durumumu belgelemek için resim de paylaşacağım. Oppo A38 telefonumda sorun yaşıyorum ve bu sorunun giderilmesini istiyorum. Gerçekten mağdur durumdayım. Telefonu kredi kartı ile aldım ve faiz ödemek zorundayım, bu durum beni mağdur ediyor. Mağduriyetimin giderilmesi için gereken işlemlerin yapılmasını arz ederim.

27 Kasım 2024 05:10

Herhangi bir çözüm süreci sunulmadı

27 Kasım 2024 05:11

Halen bir. Sonuç. Almadım

28 Kasım 2024 15:40 (Şikayetten 6 gün sonra)
04 Aralık 2024 17:29

Opop marka telefon herhangi bir çözüm sunmadan bana yanlış bilgiler verdi ve yanlış bilgileri verdiği için burada yine mağdur kaldım ve durumu müşteri hizmetlerini anlatın oralarda yok diyor işte böyle böyle Sana bilgi vermişsiniz kesinlikle öyle bir şeyine bilgi verilmiş verildiyse de yanlış vergi verilmiş o konu hakkında da gerçeği tek sonra hakkında da şey her şeyim ve bunu herkese diyorum ki Kesinlikle opop arkadaşlar markaları almayın

23 Aralık 2024 03:57

Halen sorun gidirmedi

21 Mayıs 2025 14:35

7-8 aydan beri mağdurum hala bir çözüm bir çözüm sunmadılar servise gittim benim Telefonun sesi takılı kalıyor telefon donma oluyor şarj yeri ısındığını söyledi ama benim söylediğim şikayetlerine hiçbir tanesine bakmadılar kendi kendileri yok şarj şeyi böyleymiş böyleymiş bu sefer Telefonun garantili olduğu yerde benden para talep ettiler 2 milyar 2 milyar 750 TL bir para teklif ettiler Ben de kabul etmeden bu telefonu şarja oldu ona söyledi

21 Mayıs 2025 14:57

8aydan beri mağdur

Yeni Alınan Oppo Telefon Aşırı Isınıyor, Çözüm Bulunmuyor

Kübra
20 Ekim 2025 00:28
Şeref sonuçtan hiç memnun değil

Şeref
06 Şubat 2024 12:01

Aldığım Telefon Isınma Ve Donma Sorunlarıyla Mağdur Ediyor

Seda
11 Mart 2025 10:39
Aldığım Telefon Isınma Ve Donma Sorunlarıyla Mağdur Ediyor
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
05 Aralık 2024 16:34
oppo-a74-ile-surekli-sorunlar-yasiyorum-1.pdf
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Oppa A 5 Pro Memnuniyetsizliği

Gökhan