Gülçin sonuçtan çok memnun

Opet Konya Bozkır'da Temizlik Sorunu Ve İlgisizlik

14 Haziran 2024 23:00
Gülçin'in Teşekkür Mesajı
“Geri dönüş için teşekkürler”

Konya bozkır Opet çam kardeşler petrol. 2 saat Opet aradıktan sonra Opet bulduk diye sevinerek WC'ye girdik. Böyle kötü bir WC görmedim. Her şey bozuk, tuvalet kağıdı ve peçete hiçbir şey yok. Çöp dolmuş, taşmış ve kokmuş. Bir tuvalet kağıdı istememe rağmen oralı olmayıp 3. Defa söylememde peçete koparıp verdiler. Bir zahmet bu gibi yerler markanıza teslim edilmemeli.

15 Haziran 2024 12:30 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba Gülçin A., Öncelikle yaşadığınız durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

19 Haziran 2024 17:51

Merhaba Gülçin A. Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz gün ve saat bilgisini iletmeniz durumunda tekrar aranacaksınız. Saygılarımızla Opet Petrolcülük 4446738

20 Haziran 2024 17:29

Değerli Müşterimiz, Sizi aradık ancak ulaşamadık. Konu ile ilgili istasyonumuza gerekli uyarı ve denetlemeler yapılarak aksiyon alınmıştır. Kıymetli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

02 Ekim 2024 09:21

01 Nisan 2025 23:54
Nejla sonuçtan çok memnun

Nejla
31 Mart 2025 22:42
"İlgi ve alakaları için teşekkür ederim. Çözüm odaklı olup hızlı aksiyon almaları Opet'e yakışan bir harekettir"
Opet'te Şok Edici Temizlik Sorunu