Meral
24 Haziran 2024 17:43

Merhaba, trafiğe çıkış tarihi 11.01.2024 olan Opel Corsa 2023 model aracım, 'elektrik tahrik sistemi arızası: aracı durdurunuz, kullanım kılavuzuna bakınız' uyarısı verip 3 dakika içinde beni şehirler arası yolda kazaya açık bir alanda durarak zor durumda bıraktı. 23.06.2024 tarihinde Opel servisi ile görüştüm, çekici ve araç ayarlayacaklarını belirttiler. Ancak aracım, arıza günü maalesef pazar günü olduğu için araç tahsis edemeyeceklerini, pazartesi saat 9:00'da bu konu ile ilgili servis ile görüşmem gerektiğini belirttiler. Yine sabırla pazartesi saat 9:00'u bekledim ve Opel servisini aradım, ancak saat 14:00'e kadar 4 kez aramam sonuç vermedi. Prosedür gereği araç verilmesi, arızanın tespitine kadar bekliyormuş. Sonrasında geri dönüş aldım, şöyle söylediler: Servisteki arkadaşlar prosedür gereği aracın ne arızası olduğunu şu an anlayamadıklarını, 5 işlem yapmaları gerektiğini, ancak yarın biteceğini söylediler. Bu işlemi yapıp yine çalıştıramazsak, yine prosedür gereği tutanak tutup Fransa ile irtibat kuracaklarını ve onay gelmesini bekleyeceklerini belirttiler. Aracın Fransa'ya gitmesi gerekiyormuş. Ve bu işlemlerin de bir süreceği bilgisi verildi. Yani oldu, çarşamba günü ve maalesef Fransa'dan gelecek onaya kadar araç tahsisi yapılamıyormuş. Demem o ki, Opel Corsa'dan hatta Opel'den kaçının. Mağduriyetin dibini yaşatıyorlar. Videolar ile de size kanıtlayacağım.

Meral
25 Haziran 2024 17:48

Arabayı yakasım var. Acil iadesini istiyorum. Yolun orsasında aniden kendini kiletleyip durmuş olması yetmedi sonrasında araç tahsis edilmedi. Sonrasında defalarca görüşme ve şikayetim vara bildirmeden cevapalamadım. Sonra kabul edildi çekici talebim ve Sivas da çekici bulamayıp organize edemedikleri için de aracı gönderemediler. Mağduriyet üstüne mağduriyet. Önemli not: Aracım kendini 3 dakika da kilitlediği için şehirler arası yolda 2 tır ın ezmesinden kıl payı kurtuldum. Aracım 11.01.2024 trafik çıkışlı yni henüz 6 aylık ve 7 bin km de bu arızayı verdi. Opel almaktan kaçınnnnn ne kaza riskiniz olsun ne de Opel sizi sonuna kadar mağdur etsin

Yorumlar (10)

Seyran

Merhabalar Meral Hanım, ben avukatım ve biz davamızı açtık, sizde açtıysanız veya açmak isterseniz ben de sizden bilgi almak veya bilgi vermek isterim, mail adresim : *************** buraya yazabilirseniz ben iletişim bilgilerimi paylaşabilirim sizinle

Seyran

Meral Hanım merhabalar, konu ile ilgili hukuki bir süreç var mı grupta? Ben böyle bir davaya başlayacağım bilgi vermek ve bilgi almak isterim sizlerden.

Subğatullah

Merhaba seyran hanım, benim de aracım 12. Ay 2024 çıkışlı 14 bin km de ve yolda giderken elektrik tahrip sistem arızası verdi. Servise götürdüm 3 gündür bakıyorlardı en sonda 1 saat uyutup ful şarj edip 2 gün test sürüşü filan yaptılar ve sorun düzeldi dediler. Tekrar olursa ben de dava açmayı düşünüyorum okuduğum yorumlara göre bu arıza tekrar oluyormuş ama servis şu an arıza vermiyor diye bir şey yapamıyorlar. Siz ne yaptınız son durumunuz nedir?

Fatih

Merhaba meral hanım şikayetiniz devam ediyor mu bende de bu aracın sahibi olduğu gruba ait bir araç var ve sürekli yolda kalıyorum aynı hata ve aynı görselle

Necdet

Bugün aynı arızayı bende yaşadım yolun ortasında kaldık çekiciyle servise bıraktık kablo değişecek Ama maalesef satarken çok yardımcı olanlar arıza anında sizden kaçıyorlar

Fatih

Konuyla ilgili konuşabiliriz Seyran hanım sizinde benzer mi şikayetiniz?

Fatih

Evet hukuki bir süreç var seyran hanım.

Seyran

Fatih bey merhabalar, konu ile ilgili hukuki bir süreç var mı grupta? Ben böyle bir davaya başlayacağım bilgi vermek ve bilgi almak isterim sizlerden.

Eren

Şikayetiniz halen devam ediyor? Bizde almayı düşünüyoruz fikriniz çok önemli

Eren

ZES veya toggdamı şarj ettiniz internetten baktım hep ondan deniliyor

Şafak sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa Elektrikli Yüksek Voltaj Kablosu Yanması

Şafak