20 Ağustos 2024 03:21

Eylül 2023'de aldığım sıfır Opel Mokka aracımda birkaç ay içinde tavan boyasında atma problemi yaşadım. 17.08.2024'de Diyarbakır odabaşı Opel bayine götürüp aracın tavan fotoğraflarını çekip dosya açtık. Sonucu bekliyoruz.

Ama bir sürü mağdur insan var herkes yazmış. Bu olay öyle küçük bir olay değil. Konunun sonuna kadar peşinde olacağım hukuki olarak. Sosyal medya gerekirse ulusal haber kanallarında sesimizi duyuracağım.

Bu kadar insan mağdur edilemez. Süreç ilerledikçe güncelleyeceğim.

Yorumlar (9)

Şeyhmus

Merhaba aynı durumu bende yaşıyorum 100 bin ve onarım teklif ediyorlar ne yapmam daha uygun olur

Ahmet
Ahmet

Aynı soruna cevap geldi 90.000 artı tavanı boyayalım dediler

Zozan
Zozan

Merhaba Ezgi hanım. Bende Diyarbakır Odabaşı servisinden dosya açtırdım. Ben de aynı sorunu yaşadım Siz en son ne yaptınız? Ne asamadasiniz?

Yalçın
Yalçın

Merhabalar bende 16.12.2023 tarihinde beyaz Mokka tavan siyah çift renk aldım aynı sorunu yaşıyorum önce 80 bin teklif edecekler kabul etmezsen 90 bin olarak günceleyecekler ben e devler üzerinden Tüketici Hakları'na şikayette bulundum 1 ay sonra mahkeme sürecine geçeceğiz sizde mahkemeye verin arabanızı kullanmaya devam edin mahkeme sonucu kesinlikle sıfırı ile değişime gidecektir arkadaşlar verin mahkemeye verin

Ezgi

Haklısınız yalçın bey. Ben de sizin gibi düşünüyorum

Ramazan
Ramazan

Aynı piyango bize de vurdu aferin Opel 😛

Cemal
Cemal

Durumla alakalı güncellemeler varsa lütfen belirtin Ezgi Hanım. 21.08 tarihinde aynı konudan bende dosyamı açtırdım. Bugün de buradan ileti oluşturdum yayına alınmasını bekliyorum. Bende güncel bilgileri postumun altında belirteceğim.

Şeyhmus

Merhaba son gelişme var mı

Ezgi

Tabii ki bana hala dönüş olmadı inşallah mantıklı bir çözüm sunarlar. Ama çok ümidim yok. Birlikte hareket edersek daha güçlü oluruz.

Opel Mokka'da Hayal Kırıklığı: Tavan Boyası Sorunu

Emine
12 Ekim 2024 09:43
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Opel Mokka Tavan Boyası Atması

Metin
19 Ağustos 2024 19:01
Opel Mokka Tavan Boyası Atması
Kaan sonuçtan memnun değil

Kaan
06 Mayıs 2024 14:31
Opel Mokka Boya Atması Sorunu!