Opel Combo Aracımız Tamir Edilemiyor Çözüm Üretilmiyor

Opel Combo Aracımız Tamir Edilemiyor Çözüm Üretilmiyor
26 Ağustos 2024 14:58

2023 yılı başında sıfır kilometre Opel Combo araç aldım. Aldığım acente Odak Opel. Bir ay geçmeden duman atmaya başladı. Konuyu Odak ile paylaştım. Bizlik bir durum yok, servisle görüş dediler. Servis aracı alıp detaylı inceledi ve tamam dedi. Servisten aracı almaya gittiğimde halen duman atıyordu. Çalışanlardan biri sert bir üslup ile çıkarın bu aracı buradan dedi. Bizle ilgilenen servis elemanına sordum, bu araç halen duman atıyor. Bir müddet sonra keser dedi. Kesmedi. Bir gün sonra araç çekişten düştü. Yol yardımı aradım, yol yardım geldi. Bu araç servise çekilmeli dedi. Çektim, tekrar baktılar, sorun çözüldü dediler. Ne yazık ki yine çözülmedi. Bu işlem yaklaşık 9 defa tekrar etti. Opel Genel Müdürlüğü'nü aradım. 3 ay parça beklemem gerekiyor dediler. Bekledim. Artık sorun olmaz dediler, yine oldu. Bana bir çözüm bulun dedim. Başka servis önerdiler. Mepa Opel'e gittim. Orada da bu olay yaklaşık 5 defa daha sürdü. En son bitti derken satayım aracı dedim, ekspertize gittim, motor ışığından geri döndüm. Araç sorunlu ve çözüm üretilmiyor. Maddi manevi sıkıntı yaşadım. Hiç olmadı, her defasında aynı sorun, farklı işlemler. Bir sonu olur diye ümit ediyorum. Madden ve manen sıkıntı yaşıyorum.

11 Ağustos 2025 12:52

Bir yıl değişeceğiz değişim süreci başlattık diye beklettiler bir yılın sonunda mahkemelik olduk mahkeme halen daha devam ediyor bilirkişi atadılar bilirkişi 7 km arabayı sürmemizi istedi 7 km'de arabada bir sorun çıkmadı yanlış kendileri de şunu söylediler 50 defa aynı arızadan servise gitmiş bunun için bilirkişi olmasına da gerek yok Denildi ve şimdi araç bilirkişi gelip gittikten bir hafta sonra yani bugün tekrar aynı arızayı verdi Opel'e de Opel odak da yakışmadıı düşünüyorum bir an önce çözüme kavuşursa çok memnun olacağım 2023 Ocak ayından bugüne kadar bu sorunu yaşıyorum

Yorumlar (5)

Ç. Çalık
Ç. Çalık

Allah yardım etsin şimdi aracımı satamıyorum hep arıza hep arıza

Amin

Cihangir
Cihangir

Ustam sorunu bulabildiniz mi

Sorun belli aracın eksoz ve benzeri elemanları ama çözüm yok

Henüz sonuç yok

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Opel Combo Alt Takım Sıkıntısı

Yasin
15 Ağustos 2024 21:25
Opel Combo Alt Takım Sıkıntısı
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Tamer
10 Ekim 2024 20:14