Opel Çift Renk Araçlarda Tavan Boyası Sorunu

10 Haziran 2024 23:138.352

2023 şubat ayında satın aldığım 2023 model Opel Corsa araçta bugün tavan kısmında birkaç bölgede boya atması tespit ettim. Yarın bu konu ile ilgili aracı aldığım Mersin ilindeki servise baş vuracağım. Bu sorunla karşılaştıktan sonra sosyal medyada yalnız olmadığımı benim durumumda olan yüzlerce Opel mağduru olduğunu gördüm. Umarım Opel sattığı ürünün arkasında durur. Bu konuda mağdur olan herkese geçmiş olsun bir an önce hepimizin sorunun çözülmesi dileğiyle. Gelişmeleri yazarım.

11 Haziran 2024 10:09

Bayiye gittim. Fotoğraflarını aldılar. İlgili birimdeki arkadaşın cenazesi varmış. Genel merkeze iletip döneceklermiş. Bazı arkadaşlara olumsuz dönmüşler, bazılarına değer kaybı için para teklif edip boyama yapalım demişler. Sonucu alınca yazarım. Tüm mağdurlara tekrardan geçmiş olsun.

8 Ağustos 2024 16:50

70 bin lira değer kaybı ve tavanı boyamayı teklif ettiler.

Yorumlar(12)

Altuğ
Altuğ
26 Şubat 2025 13:53

Hocam merhaba geçmiş olsun öncelikle ben de başvurumu yaptım boya atması şikayeti ile Mersin bayiine. Bir netice elde edebildiniz mi?

Caner
Caner
13 Eylül 2024 12:16

Tüm mağdurlar mahkemeye versin. 70 bin tl değer kaybı nedir ya? Tampon mu bu? Tavanımda boya kalmamış. Herkese geçmiş olsun.

Muhammed
Muhammed
5 Eylül 2024 13:47

Aralık ayında aldığım 2 km aracımda da aynı durum mevut. 1 ay oyalayıp 70 bin tl teklif ettiler. Kabul etmeyip, evrakları istedim, vermeyiz dediler. Yasal hakkımızı aramamızı bile engellemek istiyorlar.

9 Ağustos 2024 22:40

Merhaba Bence değer kaybı çok cüzi olmuş sizin yerinizde olsam avukat aracılığıyla noterden değer kaybı fazlasını, ayıplı mal, ya da araç değişimi gibi bir talep gönderirdim

6 Ağustos 2024 08:39

Aynen bende de üst tavanda boya atmaları oldu araç 2023 model 2000 km de daha

6 Ağustos 2024 08:38

Merhaba evet öncelikle teşekkürler cevap için bayi dün fotoğraf aldı biz artık Opel merkeze gönderiyoruz arayacaklar dedi bu kadar bakalım nasıl olacak

5 Ağustos 2024 19:08

Merhaba merak ettim sonuç alabildiniz mi acaba

Ertem
Ertem
11 Temmuz 2024 13:358.122

2023 model, daha 13.000 km'deki Opel Mokka aracımın tavanında 3 farklı noktada boya atması oldu. Servise götürdüm, genel...

2 Destek

Cihan
Cihan
12 Eylül 2024 16:3515.422

İyi günler, 2023 model Opel Corsa aracımda, resimde görüldüğü gibi boya soyulması ve dökülmesi ortaya çıktı. Sosyal medy...

1 Destek1 Yorum

Opel Corsa 2024 Model Araçta Tavan Boyası Kronik Sorunu Ve Mağduriyet

Fatih
Fatih
29 Temmuz 2025 17:298.305

Merhaba, Opel Corsa 2024 model aracım 7000 km de tavan boyası attı. 1 ay sonrasına yetkili servisten zar zor randevu al...

1 Destek

Tümünü Gör
Opel Grandland Tüm Arızaları Sayıyor

Opel Grandland TümArızaları Sayıyor

İsmail
2020 Opel Combo Direksiyon Arızası

2020 Opel ComboDireksiyon Arızası

Opel Movano Yetkili Servis Şikayeti!

Opel Movano YetkiliServis Şikayeti!

Cengiz
Opel Ve Erdemir Bayisi Pişmanlıktır