Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Çift Renk Araçlarda Tavan Boyası Sorunu

10 Haziran 2024 23:13

2023 şubat ayında satın aldığım 2023 model Opel Corsa araçta bugün tavan kısmında birkaç bölgede boya atması tespit ettim. Yarın bu konu ile ilgili aracı aldığım Mersin ilindeki servise baş vuracağım. Bu sorunla karşılaştıktan sonra sosyal medyada yalnız olmadığımı benim durumumda olan yüzlerce Opel mağduru olduğunu gördüm. Umarım Opel sattığı ürünün arkasında durur. Bu konuda mağdur olan herkese geçmiş olsun bir an önce hepimizin sorunun çözülmesi dileğiyle. Gelişmeleri yazarım.

11 Haziran 2024 10:09

Bayiye gittim. Fotoğraflarını aldılar. İlgili birimdeki arkadaşın cenazesi varmış. Genel merkeze iletip döneceklermiş. Bazı arkadaşlara olumsuz dönmüşler, bazılarına değer kaybı için para teklif edip boyama yapalım demişler. Sonucu alınca yazarım. Tüm mağdurlara tekrardan geçmiş olsun.

08 Ağustos 2024 16:50

70 bin lira değer kaybı ve tavanı boyamayı teklif ettiler.

Yorumlar (12)

Altuğ

Hocam merhaba geçmiş olsun öncelikle ben de başvurumu yaptım boya atması şikayeti ile Mersin bayiine. Bir netice elde edebildiniz mi?

Altuğ

Benim de sürecim uzun sürecek gibi. Yok hocam multimedya sorunu yaşamıyorum.

Hasan

Evet hocam değer kaybı verdiler ve boyadılar. Sizin içinde aynısı olur büyük ihtimal ile. Bu arada Multimedya ekran sorunu yaşıyormusunuz.

Caner
Caner

Tüm mağdurlar mahkemeye versin. 70 bin tl değer kaybı nedir ya? Tampon mu bu? Tavanımda boya kalmamış. Herkese geçmiş olsun.

Muhammed
Muhammed

Aralık ayında aldığım 2 km aracımda da aynı durum mevut. 1 ay oyalayıp 70 bin tl teklif ettiler. Kabul etmeyip, evrakları istedim, vermeyiz dediler. Yasal hakkımızı aramamızı bile engellemek istiyorlar.

Deniz

Merhaba Bence değer kaybı çok cüzi olmuş sizin yerinizde olsam avukat aracılığıyla noterden değer kaybı fazlasını, ayıplı mal, ya da araç değişimi gibi bir talep gönderirdim

Aynen bende de üst tavanda boya atmaları oldu araç 2023 model 2000 km de daha

Deniz

Merhaba evet öncelikle teşekkürler cevap için bayi dün fotoğraf aldı biz artık Opel merkeze gönderiyoruz arayacaklar dedi bu kadar bakalım nasıl olacak

Hasan

Rica ederim. Çok geçmiş olsun gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi. Bu tarz sorun yaşayan çok fazla be dikkat ettiyseniz ana renk üzerine siyah boya atmışlar.

Deniz

Merhaba merak ettim sonuç alabildiniz mi acaba

Bugün aradılar 70 bin lira değer kaybı ve tavanı boyamayı teklif ettiler

Hasan

3 kere fotoğraf aldılar. Hala inceliyorlar oyalıyorlar yani 3 haftaya kesin olacak döneceğiz deliler en son. Sonuç alamzsam Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Sizinde mi aynı sorun oluştu

Ertem
11 Temmuz 2024 13:35

Cihan
12 Eylül 2024 16:35
Opel Pişmanlığı 2023 Model Araçta Boya Soyulması Ekran Kararması
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa 2024 Model Araçta Tavan Boyası Kronik Sorunu Ve Mağduriyet

Fatih