Ali sonuçtan hiç memnun değil

Opel Araç Değil Sanki Hurda

29 Şubat 2024 17:49

2021 model dizel Opel Insignia aracım Almanya'dan geldi. Engelli aracı olarak gümrükten aldım. Aracım yokuş yukarı çıkarken 80 km/s hızı geçemiyor, düz yolda ise 160 km/s üstüne çıkamıyor. 'Motor gücü azaltıldı' uyarısı alıyorum ve daha sonra araç hareket halindeyken tavan yapıyor, motor kendini korumaya alıyor. Bu sorunu servis çözemedi ve bana yaklaşık 150 bin TL masraf çıkacağını söyledi. Net bir arıza tespiti yapamadılar ve arızayı bulamadılar. 2021 model 1.5 dizel Opel Insignia aracımı Gaziantep Opel servisine götürdüğümde, orada 'şef' olarak adlandırılan bir kişi var; bu kişi hem bana hem de Opel aracıma karşı alaycı bir tutum sergiliyor. Araca bir çözüm bulamadıkları gibi '150 bin TL'yi gözden çıkar' diyor. Araç 2021 model ve bu durum karşısında adeta aklımla oynuyorlar.

29 Şubat 2024 18:09

Opel Opel Opel Opel aldığıma alacağıma pişmanım Allah bir daha opelllee beni sınamasın ve bu aracı hiçbir şekilde satamıyorum 10 yıl moyunca engelli olduğum için yurt dışından aldığım için pişmanım ama çok pismanimmmm

Ek

Yorumlar (8)

Muhammed
Muhammed

Hocam aynı sorun var ne yaptıysam çözemedim 100 bin deki arabaya sandık motor attık yine olmadı çözümü ne bunun iletişim sağlar mısın. Rampada 80 düz yolda 130-140 gidiyor

Fatih

Yazık o kadar para harcamaya gerek yoktu Opel'den anlayan ustayı bulamazsan çok masraf çıkar

Fatih

Ali motor gücü azaltılması genelde turbo ile alakalıdır turbohortumunda sıkıntı olduğunda yapar sensörleri temizlet normalde bilgisayara takınca arıza direkt çıkar

Ali

Opel ustası yok piyassada ama sorunu ben çözdüm bugün

Ali

Çıkan arızaları da yaptık ama yine aynı sorunu veriyor araç Opel tam bir baş beleşi serviste yaptırdım

Bahadır

Merhaba çözüm bulabildiniz mi?

Çözüm bugün buldum

Hayır 250 bin harcadım maalesef bulamadım

Engelli Araca İlgisizlik Ve Kötü Muamele Mağduriyet Yaşattı

Batuhan
31 Temmuz 2025 17:49
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
26 Mart 2025 12:34
Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 23:52