Op. Dr. Vasfi Çelik Doktor Hatası

03 Kasım 2024 20:31

302024 mayısta Dr. Vasfi Çelik beye burun estetiği oldum sonuç hayal kırıklığı oldu kendisine 80 bin lira ödeme yaptım giden parama mı üzülsem, giden sağlığıma mı üzülsem. Kendisine burun ucu düşüklüğü için gitmiştim kıkırdağa ufak bir müdahale istemiştim ameliyat sonrasında burnumu aynada gördüğümde yaşadığım şoku anlatamam, Burun sırtına dokunmaya cam demişti, Burun sırtını daraltmış, burun kanatlarını daraltmış, Burun ve dudak arası mesafeyi çok açmış, Burun delikleri yamuk yapmış, sol tarafımda hasar bırakmış nefes alamıyorum, burun temizliğini yapamıyorum sürekli su topluyor sümkürdüğüm halde gelmiyor sıvılar boğazıma akıyor boğazım sürekli tıkalı, zor bir burnum yoktu beni neden bu hale getirdi anlamıyorum. Burnumda nefes olarak asla bir sorunum yoktu şimdi nefes darlığı yaşıyorum revizyon ameliyatları çok pahalı düzelttirecek maddi gücüm yok. Burun kıkırdağının neredeyse hepsini kesip alta kıvırmış rezil etmiş paramın iade etmesini istiyorum, küçücük, burun delikleri yamuk tuhaf bir şey olmuş.

İlhan
İlhan

Merhabalar öncelikle ben de Vasfi beye ameliyat olmayı düşünüyordum iyi ki de olmamışım. 1 Ay önce başka bir hastanede oldum burnum çok güzel oldu.

Siz hangi doktora oldunuz

Şadiye
Şadiye

Öncelikle geçmiş olsun bu doktor benim arkadaşıma da yıllar önce burun estetik ameliyatı yaptı kıkırdağını fazla kesmiş bu kadar insanın burnunun kıkırdağının fazla kesilmesi normal değil kime sorsak Vasfi çelikin yapmış olduğu tüm işlemlerin çoğunda gerek botox gerekse ameliyatları hep sıkıntı o arkadaşiminda burnunun üst kıkırdağı fazla kesilmişti tekrar düzeltmek için kaburgasından kıkırdak alıp bununa ilave etti tabi adam akıllı bozuyor mahvediyor ki ikinci defa tekrar ameliyata gelsinler ki ikinci ameliyat parasını tekrar alsın diye böyle bir yol bulmuşlar kendilerine hatalarını da asla kabul etmiyorlar benimde yüzüme botox yaptı aylarca kör gezdim beynimde damar tıkanıklığı oluştu halen tedaviyle uğraşıyorum.

Güllü

Size de çok geçmiş olsun, insan sağlığıyla oynuyor resmen, Normal burnu rezil eden bir doktor Revizyonda ne kadar başarılı olabilir ki, sağlığımla oynadı resmen sakat etti beni, ömür boyu sıkıntı yükledi dava açacağım kendisine

Miran sonuçtan hiç memnun değil

Estetik Ameliyatında Beklentiler ve Sonuçlar

23 Mart 2025 16:40
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2025 00:12