Op. Dr. Neşe Türkmen Psikolojik Baskı Ve Gereksiz İşlemlerle Mağduriyet!

22 Ekim 2024 12:39

Gereksiz testler, korkutarak hpv virüsü ile mücadele sürecimde psikolojik baskı yapmıştır. Aşağılayarak konuşmuş, sorularıma cevap vermek için mesaj attığımda cevap vermeyip, 'Bir sonraki işlemi ne zaman yaptıracaksın, çok geç kaldın' gibi ifadelerle bilmediğim süreçte beni umutsuzluğa sürüklemiştir. Sonrasında, tek bir aşıyla çözülen tedavim basit bir işlemde onlarca işlem yaptırmama neden olmuştur. Maddi, manevi, psikolojik zarara uğratıldım. Şikayetçi olacağım.

Neşe
Neşe

Hpv, bilimsel kılavuzlara göre yönetilmesi gereken ciddi bir sağlık konusudur ve sizinle paylaşılan tüm öneriler tıbbi gerekliliklere dayanarak yapılmıştır. Size gereksiz testler veya işlemler önerildiği iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Önerilen her adım, mevcut tıbbi durumunuza ve en güncel bilimsel verilere dayanarak belirlenmiştir. Ayrıca, hiçbir hastamızla aşağılayıcı bir üslup kullanmamız söz konusu değildir. Tedavi sürecinizde size açık ve net bilgi verilmiş, ancak tıbbi gereklilikleri vurgulamak adına takip mesajları gönderilmiş olabilir. Bu, süreç takibi açısından rutin bir uygulamadır ve asla bir baskı unsuru olarak değerlendirilmemelidir. Şikayetinizi daha detaylı inceleyerek yanlış anlaşılmaları gidermek adına kliniğimizle doğrudan iletişime geçmenizi rica ederiz. Sağlığınız bizim önceliğimizdir ve bu süreçte size en doğru bilgiyi sunmaya her zaman hazırız.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Tedavi Sonrası Artan Şikayetler Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet

18 Eylül 2025 00:44

Yorumumun İzinsiz Paylaşılması Ve Klinik Yetkililerinin Etik Dışı Tutumu

06 Haziran 2025 03:06
yorumumun-izinsiz-paylasilmasi-ve-klinik-yetkililerinin-etik-disi-tutumu-1.jpg
Thepit sonuçtan hiç memnun değil

Hd Dental Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Sorunu