Oyun sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Fatih Kırar Kliniği'nde Yaşadıklarım

31 Mayıs 2023 18:49

Benim annemde fıtıklar vardı bir de kanal daralması. Gittiğimiz özel doktorlar açık ameliyat olup platin takılmasını söyledi. Annem Seda Sayan programında Fatih Kırar'ı görünce, bana derki kızım ben bunu deneyeceğim, açık ameliyat olmak istemiyorum. Adapazarı'dan İstanbul'a yol aldık.

Bir kere bir randevu saatimizden 4 saat daha bekletildik. Neyse sonunda Fatih beyin yanına gittik. Yaptığı tedavi dünya parası. Tedavi başlandı, lazerde yapıldı. Şeker hastası olan anneme kortizon iğnesi verildi. İlk tedavimiz iyi gibiydi. Şekeri yüksek olsa da. Bir ay sonra tekrar lazere gidiliyor ve tekrar kortizon iğnesi verildi.

İşte o gün, o günden sonra kabuslar başladı. Annem verdikleri kortizondan şekeri 500'lere çıktı ardından inme geçirdi. Annem konuşamaz oldu. Gözleri açılmıyor baygın. Acile yetiştirildi. 3 gece hastanede yattı.

Kontrol altında tutmak için. İnmenin sonucu sağ ayağının güç kaybı ve boş basması. Allah'tan beyinde bir hasar oluşmadı. Bunun üzerinden fazla geçmedi annemin ayak ağrısı başladı. Ama öyle böyle değil. Gündüz gece bütün gün aşırı şekilde bir ağrı. F** K***'ın hemşiresine haber verdim. Hemen gelin dedi.

Biz Adapazarı'dan tekrar İstanbul'a. Sonuç fıtık siniri sıkıştırıyor acil ameliyat o gün. Ağrı gitti sadece o siniri temizledi başka bir şeye dokunmadı fıtıklar ve kanal daralması olduğu gibi duruyor. İyi güzel iki gece hastanede kaldık. Artık çıkabilirsiniz dendi. Muhasebeye yollandık.

Gayet rahatız zaten ayrıca bir şey ödemeyeceğiz. Çünkü varımızı yoğumuzu yaptığı tedaviye yatırdık. Bir şok daha 15000 TL'lik bir fatura. Keşke biri beni böyle bir yazı ile bilgilendirseydi.

profile profile profile
05 Haziran 2023 19:51 (Şikayetten 5 gün sonra)
06 Haziran 2023 23:02

Şimdi, nereden başlasam bilemedim. Sizin bu kendince inandığınız hikaye ye. - eksiksiz mi, dalga mı geçiyorsunuz. Gereken ameliyat yapılmadı. Eksik eksik. Ne yapıldı anlamadık. Fıtıklar duruyor, kanal daralması duruyor. -ne tesadüf ki sizin verdiğiniz kortizon iğnesinden sonra inme yani tia geçirdi. Sonuç sağ ayağın güç kaybı, boş basması. Ölümden döndü annem, yediğine içtiğine dikkat etiği halde. Siz şekerinin hangi seviyede olduğunu biliyordunuz. Kullandığı ilaçlarda gösterildi. -hemşirelere gelince hepsi göz boyama. Arıyorlar, Günay teyzemiz nasıl. İyi değil diyorum video yoluyorum. Cevap yok. Çok ilgilisiniz gerçekten, maşallah. - hastane masraflarına gelince. 000 TL olacağını hiç kimse belirtmedi. Orada zaten bir kaynar sular döküldü üstümden. Ameliyat bize ayıt sadece hastane masrafları... - siz tüm ekip yanımızda falan değildiniz. Biz yalnız dık. Sizden sonra başımıza gelmeyen kalmadı. Annemin yüzü gülmez oldu. Anne bu anne. - yılar içinde gelişen süreç mi? Annem gecen yaz artık ne olduysa, siz ameliyat diyorsunuz. Ondan oldu. Ondan sonrada bu zamana kadar kabus. Özel hastanede acil ameliyata alınması gerekti. Yoksa felç veya sakat kalma ihtimali vardı. Ben halen sözümün arkasındayım. Bu size verdiğimiz parayı hak etmiyorsunuz, etmiyorsunuz ya. Para iadesi istiyorum. Not. Hatta diğer beyin sınır cerrah larıda dedi. Burayı kesmişken neden tam işlem yapılmadı. Bu teyzeye eziyet denildi. Bilginize.

06 Haziran 2023 23:05

Hadi buna da bir hazır cevabınız vardır. Biz varımızı yoğumuzu size yatırdık. Size gelirken annemin o yüzünde gördüğüm o iyileşme ümidini görseydiniz. Ah zavallı annem gülmez oldu sayenizde.

16 Haziran 2023 10:58

Yorumlar (11)

Sonay
Sonay

Bende bugün randevu için aradım eşimin bel rahatsızlığı vardı ama bu şikayetleri ve yazıları görünce tabii ki bende vazgeçtim doktor arıyoruz biz tüccar değil tüccar çok var piyasada bize doktor lazım okurken dehşet üzüldüm herkesin sadece maddiyat değil umudunu ümidini psikolojisini sağlığını almış

Hüseyin
Hüseyin

Ne yazık ki bunları ne maliye ne de Sağlık Bakanlığı denetlemiyor. Bunu bildikleri için insanların sağlığı hiç önemli değil sadece daha çok Para, ölmüşsün sakat kalmışsın hiç önemli değil yeter ki paralar gelsin, çok yazık bu ülkeye ve insanlara, Allah bunlara vicdan ve merhamet ihsan eylesin,

Şaban
Şaban

Değerli arkadaşlar Operatör doktor Çağatay kemerli var, isterseniz bir kontrol ettiğin, benim annesinden sıkıntısı var, en büyüktür sorun İstanbul'u hiç bilmiyorum.

İbrahim

Ayrıca dava açmalısınız imzalatılan evraklar sizin elinizi güçlendirir. Konu sadece para değil. Siz dava açmazsanız bu gibileri başka nicelerine ulaşıp onları da mağdur edecektir.

İbrahim

Televizyonda reklam yapan doktor mu olur? Tabii ki olmaz Televizyonda yaptıklarını gizli reklam anlatan ancak ve ancak ticaret yapar. Anlamayan bilmeyen insanları da mağdur eder. TV'de görünen hiçbir şeye inanmamak lazım çünkü orada görünmenin saniyesi dolar üzerinden ücretlendirilir.

Resul
Resul

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin bende adadayım reklamlarına baktım araştırıyordum iykide bu siteye bakmışım

Ramazan
Ramazan

Neden dava açmadığınızı öğrenebilir miyim

Oyun

Tabii ki, çünkü imzalattıkları evraklar var. Her türlü yine onlar kazanırlardı. Kötüler hep kazanır Bu arada biz halen düzelmedik. Bir kere açılıp güya bir ameliyat yapıldığı için. Tekrar BİM prof dan acılınca yara zor kapanıyor. Allah'a havale ediyorum. Paranın bir kuruşunu gerçekten helal etmiyorum. Annem ve ben maddi manevi cooook ama cook çektik.

Meltem
Meltem

Aynı şikayetler annemde de var. Annemde TV de görmüş bu doktoru bana pek inandırıcı gelmedi çok vaatte bulunan insanlara güvenmem. Size bir sorum olacaktı. Anneniz ameliyatı nerede oldu. Bizde değerlendirelim en azından doktor tavsiyeniz var mi?

Deniz
Deniz

Ben gitmeyi düşünüyordum bu yazdıklarınızdan sonra çok ürktüm ve korktum Allah yardımcınız olsun

Okay
Okay

Bende eşim için düşünüyordum. Fakat sizin yaşadıklarınızdan sonra kesinlikle vazgeçtim. Çok geçmiş olsun

Tedavi Sürecinde Hayal Kırıklığı Ve Maddi Kayıp

16 Mart 2025 13:37
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Fatih Kırar Paramı Aldı, Tedavimi Yarıda Bıraktı!

03 Eylül 2024 09:47
Emine sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 16:15