Op. Dr. Battal Tekin Kesinlikle Başarısız Bir Doktor

17 Şubat 2024 02:12

Güven verici bir tutum sergiliyor ancak beklentileri karşılamıyor. Sosyal hayatımı, işimi ve hatta doğrudan yaşamımdan kopmama neden olan bir operasyon yaptı. Keşke tek bir operasyon olsaydı; ancak toplamda üç defa operasyon geçirdim. Sonuç ise her seferinde hayal kırıklığı yaratan bir burun şekli.

20 Şubat 2024 05:58

Keşke hiç karşılaşmasaydım dediğim bir doktor. Toplamda başarısız üç ameliyat gerçekleştirdi ki ilkini başarılı yapamayan birine tekrar tekrar güvenmek benim hatamdı. Ameliyat olmadan önce yuvarlak, yamuk ve yamuk olduğundan dolayı her iki profilden farklı görünen büyük bir burnum vardı. İlk operasyon sonucunda burnum küçülmüştü fakat hala yamuk ve yuvarlaktı, doktor bey ile görüştüğümde bana çok ufak bir dokunuşla düzeltebileceğini hatta lokal anestezi ile bile yapılabileceğini söyledi ve ikna oldum. Tabii ki genel anestezi ile yapmaya karar verdik ve ikinci ameliyatımı oldum kendisine. Ve daha ilk haftalardan yuvarlak bir görüntü almaya başlamış ve sağ burun kanadım tamamen yamuktu, henüz yeni olduğu için ödem kaynaklı olması mantıklıydı fakat maalesef ki aradan geçen bir sene içerisinde burnum ilk ameliyatımda ki halinden daha kötü bir hal almıştı. Eskisinden yamuk ve eskisinden yuvarlaktı (Yuvarlak derken gerçekten neredeyse kusursuz bir yuvarlaktı) ve çevrem tarafından yeni tanıştığım insanlar tarafından sürekli burnumun konusunun açılması psikolojik olarak beni çok kötü hissettirdi. Üstelik tanıştığım insanlar toplam iki kez ameliyat olduğuma inanmıyordu bile normal olarak o kadar kötüydü. Daha sonra tekrar kendisiyle görüştüğümde neden böyle olduğunu anlamlandıramadığını söyleyip tekrar ameliyat etmeyi teklif etti. Kabul etmemde ki sebep hala bana güven veriyor olması ve daha önce ki ameliyatlarımı kendisi gerçekleştirdiği için burnumun içini iyi bilmesiydi ama hayatımın hatası oldu tabii ki. Ve ameliyat gerçekleşti. Ameliyatımın ilk gününde burun deliklerime baktığımda koca bir şok geçirdim öncekindende yamuktu ve henüz daha ilk gününden farkediyordum ve yamukluğa, asimetriye ekstra olarak artık biri yukarıya biri aşağıya bakıyordu aynı zamanda. Yan profilim bu sefer fena değildi ama bu da bir ay sürdü. Tamamen deforme olan burnumu şu an şöyle özetleyebilirim; Hiç ameliyat olmadan önce herkes bana karadenizli misin diye soruyordu, şu an hala bu soruyu soruyor herkes. Yamuktu şu an hiç olmadığı kadar yamuk, hala sağdan farklı soldan farklı ve ben bu doktor yüzünden insan içine çıkmıyorum aylardır eve kapanmış haldeyim. Kendisi biraz beklememi ve burnuma ufak bir müdahale yaparak burun deliklerimi halledeceğini söyledi:) fakat artık kendisine zerre güvenim yok. Hayatımdan en verimli olacağım yaşlarımı psikolojimi bozarak benden çaldı 2 senedir yaşamıyorum adeta.

31 Ocak 2025 00:11 (Şikayetten 11 ay sonra)

Tansu sonuçtan hiç memnun değil

Op.Dr. Ekrem Keskin Ameliyat Sonrası Deneyimim

04 Temmuz 2023 14:44

Asimetrik Kaşlar Ve Kötü Hizmet Deneyimi

15 Ocak 2025 11:00

Ameliyat Sonrası Sürekli Hayal Kırıklığı

11 Şubat 2025 19:04
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Op. Dr. Diren Çelik Üç Kez Burun Ameliyatı Olmak Zorunda Kaldım

25 Şubat 2024 02:45