Gökhan sonuçtan çok memnun

Önder Motor Hero Dash 125 0 Km Motorum Fabrikasyon Hatalı Verildi

24 Eylül 2023 21:08

Daha 1 hafta oldu. Hero Önder Motor Üsküdar'dan sıfır km Hero dash 125 aldım. Motoru daha 0 km bayiden çıkartırken direksiyonu yamuktu ve motor daha kontak çalışmadan orada servise girdi ve direksiyonu düzeltip verdiler. Ben o an sorun çözüldü diye bir şey demedim ve motoru aldım. 5 yıl veya 50.000 km garantili olan motorun 500 km rodaj bakımından ücret istiyorlar. Ve motorum henüz daha 505 km'ye geldiğinde gaz teli koptu ve beni yolda bıraktı. Ayrıca motordan tuhaf demir sesleri gelmeye başladı. Motor arıza yaptıktan sonra servisi defalarca aradım ulaşamadım. Hatta hafta içi mesai saatlerinde bile aradım ulaşamadım. Rodaj bakımı için servisten randevu alacaktım. Motor gaz teli koptuğunda bayideki yetkili kişiyi aradım Hero'nun garantili motorlarına herhangi bir arıza durumunda yol yardımı var mı diye sordum yok dedi ve yarın görüşürüz dedi. Ben henüz 500 km'de arıza yapan motorumla yolda kaldım ve mağdur oldum. Zaten ilk başta bana fabrikasyon hatalı motoru verdiler. Direksiyon yamuktu hemen servise indirip yaptılar ve hala da yamukluk düzelmiş değil. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup para iademi isteyeceğim.

Gökhan
Gökhan
08 Aralık 2023 02:59

Sorun çözüldü

İsmail sonucu yetersiz buldu

28 Eylül 2023 16:24
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Hero Dash125 İçin Ödeme Yaptım, 1.5 Aydır Fatura Bekliyorum

13 Şubat 2025 17:51