Okey Extra Oyunun Engellenmesi

Okey Extra Oyunun Engellenmesi
10 Haziran 2024 16:272.779

Sayın yetkili, uzun zamandan beri Okey Extra oyunu oynamaktayım. En son 29 Mayıs 2024 tarihinde, 1200 lira Türk parası Yapı Kredi World kartta son 4 rakamı 9946 olan kartımla 1200 TL'yi Google Play hesabına yatırmama rağmen, bugün bu hesabım haksız yere kapatılmıştır. Oyun oynarken sohbet hesabım kapalı olmasına ve usulsüz herhangi bir işlem yapmamama rağmen neden böyle bir karar alındığını anlayamadım. Konunun tekrar incelenerek mağduriyetimin giderilmesini, oyun engelinin kaldırılmasını, aksi takdirde paramın hesabıma iade edilmesini saygılarımla arz ederim.

10 Haziran 2024 16:43

Sayın yetkili Okey Extra oynamamdan dolayı Google hesabına 29 Mayıs 2024 tarihinde Yapı Kredi Bankası World Kartın son 4 hanesi olan 99 46 kredi kartımla yapmış olduğun 1200 Türk tl hesabım oyun oynamamın engellenmesi nedeniyle tarafıma iade edilmesini ayrıca hiçbir gerekçe olmadan oyun oynarken Sohbete kapalı Okey oynamama rağmen neden yasaklandığını anlamış değilim Lütfen bu konuda tarafıma bilgi verilmesine önemli arz ederim

Kadim
11 Haziran 2024 18:43

Sayın yetkili Bana gönderilen engel masaj bu ben bunların hiç birini yapmadım iyice tehdit edilmesini ve mağduriyetinin önlenmesini önemle rica ederim

Melek
Benzer Şikayeti Var
16 Eylül 2024 22:36

Sayın yetkililer hata 3 kodu veriyorsunuz sizin dediklerinizn hiç birini yapmadım lütfen sorunu çözün kredi kartımla kaç sefer satin alma yaptım çözüm bulmuyorsanizda paramı iade edin satin alma işlemi kaç sefer yapmışım siz çok iyi biliyorsunuz

Okey Plus Hesabım Haksız Yere Kapatıldı Ve Harcamalarım Silindi

28 Ekim 2025 14:441.165

Okey Plus uygulamasında iPhone cihazım üzerinden oynarken, 28.10.2025 tarihinde hesabım hiçbir uyarı yapılmadan ve kimse...