Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisleri Gökhan Türkmen Konseri Sorun Yaşama

24 Ağustos 2023 15:31

ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisleri çim konser alanında 24.08.2023 düzenlenen Gökhan Türkmen konserine eşimle beraber gittik. Ücretini ödeyerek gittiğimiz bu konserde giriş alanında biletlerimizi okuttuktan sonra eşimin çantasını aramak istediler ve tepki gösterdim. Tüm herkesin çantaları aranıyordu ancak hiçbir yetkisi olmayan firma elemanlarının şahsi çantalarımızı araması bizi çok sinirlendirdi. Mataralarımızın içindeki suya dahi bakmak istediler. Ben tepki gösterdim ve ücretini ödediğim konsere girmedim. Öncelikle paramı geri vermeleri gerek sonrasında dışarıdan içeriye baktığımda insanların ellerindeki suyu dahi neden aldıklarını anladım çünkü içeride kendileri satış yapıyorlar fahiş fiyatlara bir nevi sizi zorunlu bırakıyorlar ayrıca inanılmaz bir sıra bekliyor insanlar bu tarz yerlerin güvenlik araması yapması normaldir ancak kesinlikle ve kesinlikle sadece gıda ve içecek araması yapıyorlar ve kendileri içeride satış yapmak için bu tarz işletmelerin varlığı güzel ancak zihniyetleri bozuk paramızla rezil olduk.

ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisleri ODTÜ Md Vişnelik 90'lar Türkçe Pop Fest 02.06.2024

03 Mart 2024 15:57

10 Temmuz 2023 10:52
Bahadir sonuçtan hiç memnun değil

Öküz Beach Club Didim Memnuniyetsizliği

07 Ağustos 2023 00:01