Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Nurse Harvey’s Bebek Sağlığını Tehdit Eden Damlalar

Nurse Harvey’s Bebek Sağlığını Tehdit Eden Damlalar
22 Şubat 2024 09:36

Nurse Harvey's damlasını 5 Şubat'ta doktor tavsiyesiyle kullanmaya başladık. Ben, kolik sancılarının arttığını düşünüyordum; ancak meğerse bu durum damladan kaynaklanıyormuş. Bebeğimde sürekli anlamsız ağlama, gece boyunca devam eden ağlama, ıkınma, arada morarma ve huzursuzluk var. Ayrıca, günde üç-dört kez dışkılayan 42 günlük bebeğim, şimdi 3 günde bir kez dışkılıyor. Aynı şikayetleri diğer kişilerden de okuyunca şok oldum. Bitkisel olduğu söylenmesine rağmen, bebeğimin metabolizmasını bozduğunu düşünüyorum. Bugünden itibaren kullanmayı bırakıp bebeğimdeki değişiklikleri takip edeceğim. Eğer şikayetler geçer ve dışkılama düzenine girerse, yasal hakkımı kullanacağım.

23 Şubat 2024 11:22 (Şikayetten 1 gün sonra)
26 Şubat 2024 11:12
28 Şubat 2024 16:23

Değerli Tüketicimiz, Tarafımızla iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetinizin çözümlendiğini umuyor ve tekrarlanmamasını diliyoruz. Dilediğiniz zaman bizlerle tekrar iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılar, Haks A Ş. Genel Merkez

Tülay
Tülay

Damlayı bıraktıktan ne zaman sonra bebeğiniz dışkılamaya başladı acaba bizde aynı sorunu yaşıyoruz da

Ebru
Ebru

Şu anda gün aşırı kaka yapıyor ve çok rahat iyikide o zaman bırakmışız firma sonrasında ilgilendi ve ücret iadesi yaptı bize ama ben önermiyorum bebeklerde büyük sıkıntı yaratıyor

31 Aralık 2023 17:47
Esma sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 09:22

Nurse Harvey's Gaz Damlası Sonrası Bebeğimde Şiddetli Yan Etkiler