Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Nova Prodüksiyon Para Alıp Yok Oluyor

10 Temmuz 2024 10:50

B**** yapım şirketi başında k***k**** denen kişi çalışanları güya bana oyunculuk eğitimi adı altında 15 bin tl ücret istedi bende verdim sözleşme yapıldı ama ben imza attım sadece. Onların ne kaşesi ne imzası yoktu sonra cayma hakkımı kullandığım halde ücretimi yatırmadılar beni mağdur ettiler. Çalışanı sude denen kişi noterden tebligat yapabilirsin dedi yaptığım halde bir şeyler dönüyor ortada.

09 Temmuz 2024 17:26

Bloomwork yapım şirketi sahibi Kenan keloğlu ve sude denen şahıs oyunculuk eğitimi için sözleşme yaptı imzaladım fakat ne kaşeleri ne şirket ismi ne de imzaları yazmıyordu sözleşmede. Benim o anlık cahilliğimden ve dikkatsizliğimden faydalandılar. Eğitim için 15 bin yatıracağımı sonrasında eğitime gireceğimi söylediler. Sonrasında cayma hakkımı kullandım fakat ne telefonlara bakıyorlar ne arıyorlar ne yazıyorlar kısaca paranın üstüne bindiler. Hiçbir şekilde haber etmiyorlar ve bunu sadece ben değil bir sürü kişi yaşamış. Hakkımı sonuna kadar savunacağım o parayı size yedirmeyeceğim. Eklediklerim dışında daha bir sürü kanıt var A'dan Z'ye.

Kadir
Kadir

Arkadaşlar kenan keloğlu 15000 liramızı yedi parayı alıyorlar telefonları kapatıp engelliyorlar asistanına aynı şekilde girmeyin

Ali

Aynıseyler bizim basımıza geldı. CİMER'den ve ayrıca savcılığa şikayet edeceğim

Burak
Burak

Ben bugün imza attım ama ödemeyi yapmasam başıma bir şey gelir mi

Ali

Yorumlara bakarken gördüm. Bizim basımaıza gelen şeyin büyük ihtimal senin basına da gelmesidir

Cast Ajans Yapım Tarafından Yanıltıldım!

22 Kasım 2024 19:22