Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Norton Antivirüs Güncellemesi Sonrası Erişim Ve Destek Sorunları

29 Ekim 2024 23:29

Yıllardır bilgisayarımda Norton Antivirüs kullanıyorum. Bazen yaptıkları güncellemelerde sorun olduğunda direkt arayıp durumu bildirebiliyorduk. Bir süre önce yeni bir görünüm ile yeni bir versiyonun geleceği duyuruldu ve 27.10.2024 tarihinde bilgisayarımdaki Norton Security güncellendi. Fakat artık masaüstündeki bir dosyayı taramak istediğimde tarama yapmıyor. İlla Norton arayüzünü açmış olmam gerekiyor. Arayüz açık değilse dosyayı taramıyor. Yıllardır kullandığım ve eski Norton'un sorun çıkarmadığı bir web sitesine artık giremiyorum. Aynı şekilde cep telefonu operatörünün web sitesinde fatura ödeme ekranını bile engelliyor, giremiyorum. Bunun için onlara ulaşmak istediğimde eskiden ulaştığım telefon numarasından ulaşamadım. Web siteleri üzerinden yazışarak destek almak istedim ama bir yetkili karşıma çıkmadı. Kısacası Norton yetkililerine ulaşamıyorum. Yeni sürümlerinde pek çok hata var, bizleri daha çok uğraştırıyor, memnun değilim ama bir muhatap bulamıyorum. İvedilikle eski sürümün tekrar kullanılabilir olmasını istiyorum. Doğru dürüst kontrol etmeden yeni sürüme geçirdiler ve programdan memnun değilim.

Osman

Yeni sürüm ile bende değişik sorunlar yaşıyorum. Otomatik ve manuel güncelleme yapmıyor, internet bağlantını kontrol ediyor. Yeni sürümden bende hiç memnun değilim.

Ahmet
08 Kasım 2023 15:43
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Ceren
10 Temmuz 2024 15:06