Hasan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 03:51

Geçen sene iki adet 750 kg taşıma kapasiteli motosiklet kaldırma lifti aldım. 400 kiloluk motosikleti kaldırmadı ve kendi kendine indi. Ürünler 2 yıl garantiliydi. Kumanda panelini istediler ve 10 gün lifti kullanamadım. Aynı sorun diğer liftte de vardı, ancak işlerin yoğunluğundan dolayı gönderemedim. Bir liftle idare ediyordum ve bir tane daha lift ihtiyacım oldu. Konsepti bozmamak için yine aynı modeli istedim. Fakat bana farklı bir model gönderdiler. Saçları ince ve kumanda paneli altta olan bir model. Kendilerine önceki ürünün aynısını istediğimi ve takımın bozulmamasını ısrarla belirtmeme rağmen video ve resim göndermeme rağmen bu talebim dikkate alınmadı. Yeni gelen lift, 350 kg ağırlığındaki motosikleti kaldırdığında yamuldu ve eğildi. Sorunu anlattığımda telefonlara bakmadılar ve yazılarıma cevap vermediler. Farklı platformlarda paylaşınca firma sahibi beni aradı ve yardımcı olmak istediklerini söyledi. Durumu anlattım, ancak kendi bildikleri şekilde geçici bir çözüm önerdiler. Ben ise kalıcı bir çözüm istiyordum ve bunu bulamadım. Eğer ürünü iade alacaklarsa, diğer liftleri de bugünkü değerinden geri almalılar. Eğer geri almıyorlarsa, benim sorunumu çözmeliler. Görseldeki problemleri görebilirsiniz. Ucuz işçilik ve ince profil kullanılmıştır.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Temfitness Ürün Kusurları Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

27 Ağustos 2024 10:23
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 11:01
Gürçelik Prefabrik Yanıltıcı Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Pars Store Garanti Şartlarını Kafasına Göre Belirliyormuş!

20 Ocak 2024 13:11

Duran Motor  İşini Düzgün Yapmıyor