Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Araçta Kablo Arızası Ve Yedek Parça Sorunu

02 Kasım 2024 20:49

Nisan 2024'te Nissan Qashqai 1.3 DIG-T Premium Platinum benzinli araç aldım. Maalesef, 1 ay önce henüz 5 aylık olan aracım arıza yaptı ve şasi kablo arızası var denildi. Sadece basit bir kablo arızası için yurt içinde yedek parça olmadığı için yurt dışından parça istemi yapıldı. 1 ay geçmesine rağmen hala temin sağlanamadı. Yeni araç alıyorsunuz, hemen arızalanıyor. Ve en basit arızaya çözüm bulunması 1 ayı geçiyor. Daha büyük arızalarda daha fazla beklemek gerekiyor. Satarken her türlü peşinizden koşanlar, arıza durumunda ilgisiz kalıyorlar. 'Biz maili attık' deyip geçiştiriyorlar. Sizin mağdur olmanız umurlarında bile değil. Maalesef Nissan kurumsallığını kaybetmiş.

05 Kasım 2024 14:32 (Şikayetten 2 gün sonra)
08 Kasım 2024 13:28

Sayın Nissan benimle geçilen iletişimde sadece Nissan Japonya'ya mail atıldığı bildirildi Ne zaman geleceği maile cevap verilip verilmediği mail dışında başka bir yolla iletişime geçip geçilmediği hakkında bilgilendirilmedim Bana verilen bilgi sadece biz mail attık bu kadar Basit bir alışveriş sitesinde bile siparişiniz bize ulaştı şu an kargoda şu zaman gelecek şeklinde bilgiler verilirken siz bunu bile sağlayamadınız 1 aydır bir kablo bekliyoruz siz de çok ilgileniyorsunuz çok teşekkürler ( ironi tabi ki )

Beyaz sonuçtan hiç memnun değil

Nissan'ın Türkiye'ye Eski Teknoloji Dayatması

Beyaz
03 Aralık 2024 00:57

Nissan Qashqai E-Güç Sistemi Arızası Nedeniyle Tekrar Tekrar Yolda Kalmak ve Güven Kaybı

Engincan
01 Eylül 22:45

Yağmur
29 Mart 01:20
Nissan Servisinde Yaşanan Aksaklıklar
Nissan Servisinde Yaşanan Aksaklıklar
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai Tamir Sürecinde Yaşanan Aksaklık Ve Müşteri Mağduriyeti

Yiğit
02 Ocak 14:39
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai Akü Yönetim Arızası Ve Parça Tedariği Sorunu

Özlem