Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
09 Mart 2024 19:15

2023 Mayıs ayında sıfır bir Qashqai almak amacıyla Çobançeşme bayisine ziyarette bulundum. Orada bana ellerinde araç olmadığını, ancak liste fiyatının üzerinde 50-100 bin tl farkla satış yapan tanıdıkları galericiler olduğunu belirttiler. Sonuçta bu galericilerden araç satın aldım. Arabamın 15 bin kilometre bakımı gelmeden bir gün iş yerimden çıkıp eve dönerken, İstanbul'un yoğun caddelerinden biri olan Şirinevler'de, araç aniden durdu ve vites değiştirmek mümkün olmadı. Bu durum yüzünden yolu tıkadım ve çevredekilerle tartışma yaşadım. Yol yardımını aradığımda çekici gönderileceğini ancak biraz zaman alacağını söylediler. Trafik polisini aramam gerektiğini belirttiler, onları da aradım ve yine beklemem gerektiği ifade edildi. Sonunda kendi imkanlarımla 3500 TL ödeyerek başka bir çekici tutarak aracı Çobançeşme Bayiye götürdüm. Ertesi sabah inceleme sonucunda, aracın elektronik aksamında fabrika hatası olduğu ve bu sebeple vites mekanizmasının bozulduğu belirtildi. Yeni model olmasına rağmen gerekli parçanın ellerinde olmadığını ve tamir için 15-20 gün süreceğini ifade ettiler. Aracı iade etmek istediğimi söylediğimde, bu sürecin uzun sürebileceği ve beklediğim sonucu alamayabileceğim konusunda beni uyardılar. Yedek araç talebinde bulunduğumda ise, aracı kendi imkanlarımla getirdiğim için, bayinin çekicisini beklemem gerektiğini söylediler. Başka çarem olmadığını belirttiğimde, herhangi bir çözüm sunamayacaklarını ifade ettiler. Bu durumla karşılaşmak son derece üzücüydü. Yaşananlar video kayıtlarıyla da kanıtlanabilir. Bir dünya markası olan Nissan'ın müşteri memnuniyeti konusundaki tutumunu gözlemlemiş oldum. Aracı satışa çıkaracağım ve şu anda alternatif ulaşım yöntemleri kullanıyorum.

19 Mart 2024 12:37 (Şikayetten 9 gün sonra)

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai'de Kronik Motor Sorunu Ve Mağduriyet

Yavuz
10 Ekim 2024 11:20
Nissan Qashqai'de Kronik Motor Sorunu Ve Mağduriyet
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai Akü Yönetim Arızası Ve Parça Tedariği Sorunu

Özlem
04 Ocak 2024 14:19
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

İlhan
12 Aralık 2023 17:47
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Nissan Qashqai İle Tatil Yolculuğumuz Ve Beklenmedik Sorunlar

Nesrin