Cüneyt sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Newbahis Canlı Destek Butonu Çalışmıyor

Newbahis Canlı Destek Butonu Çalışmıyor
27 Nisan 2024 16:09
Cüneyt'nin Teşekkür Mesajı
“Geçte olsa geri dönüş sağlandı... Telefondaki çerezleri ve güncellemeleri yaptıktan sonra sorun düzeldi. Özel olarak müşteri temsilcisi ayarlandı. Teşekkür ediyorum.”

Site içerisinde canlı desteğe ulaşmamın mümkünatı yok. Chat butonuna tıkladığımda çalışmıyor, sorunum olduğunda yardımcı olacak kimse yok. 7/24 canlı destek hattı yazmasına rağmen hiçbir şekilde çalışmıyor. Site yetkililerinden ricam buna bir çözüm bulmanız. Yoksa en kısa sürede siteyi kullanmayı bırakacağım.

29 Nisan 2024 11:28

Bayram

Kazandığın zaman ödeme yapmıyor lar şikayet lerimde belgelerle göre bilir sin

Bayram

Merhaba kazandığın zaman ödeme yapmıyor lar belgelerle şikayet imde göre bilirsin

Bayram

Kazandığın zaman ödeme yapmıyor lar şikayet lerimde belgelerle göre bilirsin

Altınhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Altınhan
29 Ocak 2024 05:52
"Sorun giderildi ilgilendikleri için ayrıca teşekkür ederim 🙏"
Acabey sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

08 Ocak 2024 02:50
"Hemen aradılar ve hızlıca çözümlediler sorunu çok çok çok teşekkür ederim Favorisen"
Emin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

24 Ocak 2024 04:08