Remzi sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 00:06

Güvenilir (! ) ve yasal olduğu için nesine.com'dan uzun süredir bahis oynarım ve epey de kaybım oldu. Bugün oynanan Slovenya-Sırbistan maçında da Slovenya'nın golünden sonra, Sırbistan'ın mutlak puan alması gereken bir maç olduğundan Sırbistan gol atar bahsi aldım. Kuponum onaylandı, ve maçı takibe devam ettim. Ara ara kuponumu kontrol ettiğimde kuponun onaylı ve iptal olmadığını gördüm. Maçın 5 dakikalık uzatma dakikasında hala kuponum onaylı ve "kaybediyor" şeklinde görünüyordu. Maçın uzatma dakikasının son saniyesinde Sırbistan golü buldu ve benim kuponum "kazandı" şeklinde göründü. Yalnız aradan yaklaşık 6 saat geçmesine rağmen kazancım hesaba yatmadı. Konu ile ilgili iletişim merkezini aradım ve hiç kimseyle iletişime geçemedim... Kuponun iptalini asla kabul etmiyorum ve bunun için hukuki mercilere de başvuracağımı buradan bildirmek isterim... Madem güvenilir bahis sitesi, o zaman gereğini yaparlar... Madem yasal bahis sitesi, ben de hakkımı yasalar karşısında ararım! Aşağıda ilgili bahsin ekran görüntülerini bırakıyorum.

21 Haziran 2024 04:03

Tahmin ettiğim gibi kuponu geçersiz saydılar ve 10 saat sonra para iadesi yapıldı. Herkes biliyor ki o son saniye golü olmasa para iadesi falan da olmazdı ve bahis "kaybeden" olarak gözükecekti. "Yasal ve güvenilir" olan bahis sitesi böyleyse, biz kime güvenelim?

21 Haziran 2024 19:14 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Üyemiz, Şikayetvar üzerinden ilettiğiniz geri bildirimler, bizim için büyük önem taşımaktadır. Paylaşmış olduğunuz talebiniz hakkında gerekli incelemeler sağlanmış olup, üyeliğiniz üzerinden bilgilendirme mesajı gönderilmiştir. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

21 Haziran 2024 19:21

Dalga geçer gibi mesaj yazmışlar, ay mazlıa vurdular…. Paranın iadesini kazancın hesaba geçmesi olarak saymış. Diyorum ki son saniye golü olmasa kupon da iptal olmayacaktı, para iadesi de yapılmayacaktı. Hakkım olan parayı verin, üç kuruş hesabı yapmayın. Bu durumda yasalara güvenmeueceksek yasal bahsin ne anlamı kaldı?

Rıdvan
21 Haziran 2024 08:43
Nesine Kazanç Kuponuma İade Olarak Kupon Bedeli Verildi.
Nesine Kazanç Kuponuma İade Olarak Kupon Bedeli Verildi.
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
21 Haziran 2024 13:50
Nesine Kazandığımı Vermiyor
Nesine Kazandığımı Vermiyor
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
21 Haziran 2024 00:20
Nesine.com İkramiye Tutan Kuponum Hesabıma Yatırılmadı.
Nesine.com İkramiye Tutan Kuponum Hesabıma Yatırılmadı.
Hayati sonuçtan hiç memnun değil

Hayati
21 Haziran 2024 00:13