Ne Satılır Sitesi Yanlış Entegre Fiyat Değiştirme Sorunu

Ne Satılır Sitesi Yanlış Entegre Fiyat Değiştirme Sorunu
02 Nisan 2024 09:55

Merhaba Trendyol'a satıcıyım Ne satılır sitesinde entegrasyon yaptım ürünlerimi toplu görmek için ne satılır sitesi stokta olmayan ürünü satışa açmış puanım düşecek bilgin dışında yapılmış gereğinin yapılmasını arz ederim... Acil dönüş yapılsın lütfen

02 Nisan 2024 11:06 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhabalar, Nesatılır Destek veya mail ‘den yardım aldınız mı? Nesatılır entegrasyonun yaptığına dair kesin bilginiz var mı? Bizlere destek veya mail olarak ulaşınız ki kontrol edelim. Burası Şikayetvar sitesi buradan bir kontrol gerçekleştiremeyiz.

02 Nisan 2024 17:37

Trendyol'dan söylenen entegresyon firması güncelleme yapmış dendi olmayan 2 ürün sipariş geldi iptal ettim ürünlerim düşük fiyattan satıldı mağdur oldum ve Trendyol'dan ceza alacağiım ne satılır yüzünden

05 Nisan 2024 11:01

Trendyol'dan gelen cevap entegrasyon firma ile görüşün

05 Nisan 2024 11:14

Merhabalar, Trendyol ile görüştüğümüzde ve yazışmaları okuduğumuzda da bizlerden kaynaklı bir sorun olmadığını belirttiler. Entegrasyon firmanızla görüşün diyerek ön bilgilendirme alın anlamında paylaşılmış. Stok açma veya arttırma hareketinin bizlerden kaynaklı olmadığını sizlere paylaştık.

Ziyaettin
27 Ocak 2025 17:22
Hediye sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 14:30
Yanlış Fiyatlandırma Ve Hatalı Entegrasyon Sorunu
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2025 16:40
Ne Satılır Entegrasyon Sorunları E-Ticareti Felç Ediyor
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ve Güncel Olmayan Ürün Analizleri Nedeniyle Hizmetten Memnun Kalmadım

27 Eylül 2025 21:38
yanlis-ve-guncel-olmayan-urun-analizleri-nedeniyle-hizmetten-memnun-kalmadim-3.jpg
yanlis-ve-guncel-olmayan-urun-analizleri-nedeniyle-hizmetten-memnun-kalmadim-2.jpg

21 Mayıs 2025 21:56