Zdemir sonuçtan çok memnun

My Dent Diş Kliniği Şirinevler Şikayeti

21 Kasım 2024 11:30
Zdemir'in Teşekkür Mesajı
“Para iadesi yaptılar. Teşekkürler...”

Şirinevler de my dent ** ** diş kliniğine implant yaptırmaya gittim. 4 implant eksik vardı planlamada yapan cerrah işlem sonrasında 5 implant yaptım dedi ve yapılması sağlık açısından sakıncalı olan yirmilik dış yerine yapmış başında fark edemedim. Daha sonra üç parçalar takılınca 3 ay sonra fark ettim yanağımı ısırmaya başladım. Yetkili s** hanım diye bir bayan var onu aradım oralı bile olmadı bana mesaj yazdı gelin doktorlar düzeltir diye.

Bunu yapan zaten sizin doktorlarınız 30 bin tl ödeme yaptım doğru yapılan 3 implant ın parasını kesin dedim diğer kalan kısmını iade edin dedim umursamadılar hakkımı helal etmiyorum ve yasal yollardan hakkımı arayacağım insanları neden mağdur ediyorsunuz hem canımız hem paramız gidiyor amacınız kolay para kazanmak.

20 Kasım 2024 13:44

Merhaba Şirinevler de my dent y*** S*** diş kliniğine implant tedavisi için gittim 4 implant eksik vardı planlamada yapan cerrah işlem sonrasında 5 implant yaptım dedi bende tamam dedim 3 ay sonra üst yapısı yapılınca yanağımı ısırmaya başladım aradım umursamadılar 30 bin tl para ödedim 3 implant haricindeki tüm işlemler hatalı mesaj yazdım umursamadılar hakkımı helal etmiyorum ve yasal yollardan hakkımı arayacağım s*** hanım diye bir bayan var oranın sorumlusu durumu anlattım gel baksınlar dedi yapılan işlemler yanlış ne yapacaklar implantı çıkarıp tekrar yapamazlar çene kemiği kırılacak

20 Kasım 2024 13:28

Merhaba Şirinevler de my dent yalçın Sabuncuoğlu diş kliniğine implant yaptırmaya gittim 4 implant eksik vardı planlamada yapan cerrah işlem sonrasında 5 implant yaptım dedi ve yapılması sağlık açısından sakıncalı olan yirmilik diş yerine yapmış başında fark edemedim daha sonra üst yapısı yapılınca yanağımı ısırıyorum dedim ve aradım Sibel hanım diye bir bayan var oranın sorumlusu durumu anlattım oralı bile olmadı 30 TL ödeme yaptım 3 implant haricindeki diğer kalan paramı iade edin dedim umursamadılar hakkımı helal etmiyorum ve yasal yollardan hakkımı arayacağım insanları neden mağdur ediyorsunuz

20 Kasım 2024 13:19

Merhaba Şirinevler de my dent yalçın Sabuncuoğlu diş kliniğine implant yaptırmaya gittim 4 implant eksik vardı planlamada yapan cerrah işlem sonrasında 5 implant yaptım dedi ve yapılması sağlık açısından sakıncalı olan yirmilik diş yerine yapmış sakıncalı olduğunu daha sonra 3 ayrı cerrahla görüşünce anladım 30 bin tl ödeme yaptım Sibel hanım diye bir bayan var oranın sorumlusu aradım yanağımı ısırıyorum dedim ve alttaki yirmilik dişim ağrıyor dedim oralı bile olmadı başka bir klinikte dişi çektirmek zorunda kaldım 3 implant haricindeki tüm işlemler hatalı kalan paramı iade edin dedim umursamadılar gel doktorlar düzeltir dedi yapılan implant ı nasıl düzeltecekler hakkımı helal etmiyorum ve yasal yollardan hakkımı arayacağım insanların canıyla oynamayın para uğruna yazıktır

Zdemir
Zdemir
29 Kasım 2024 12:38

Para iadesi yaptılar. Teşekkürler...

Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Mega Avrupa Diş Kliniği İlgisiz Ve Yetersiz Klinik Deneyimi

28 Mayıs 2024 19:42

06 Ağustos 2024 01:01
Alpi Diş Hastaneleri İstanbul Kaynarca Yaşanan Olumsuz Deneyim

Mucize Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Annemin Yaşadığı İmplant Kabusu Ve Kliniğin Sorumsuzluğu

11 Mayıs 2024 16:43
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Medicine Help Diş Kliniği Şirinevler'de Başarısız İmplant İşlemi