Mtmezat (Instagram) Şikayetçiyim

03 Temmuz 2024 10:26

Instagram üzerinden mt Mezat m... T... Adlı kişiden 13 parça sipariş verdim: 9 t-shirt, 2 pantolon, 2 eşofman altı. Pantolonları 33 beden istedim. Bana bir tanesini 31 beden gönderdi, 2 eşofman altı l istedim, hem kalıpları çok dardı tayt gibi oldu hem de bir tanesini yine istediğim modelden farklı gönderdi. Neyse, bu ürünleri değişim için hemen geri gönderdim. Canlı yayında bunların yerine t-shirt aldım. Bana bunların değişimini sadece bire bir aynı ürünlerle yapacağını söyledi ve bu arada WhatsApp'tan da yazdım. Aldığım ürünlerle gönderdiğim ürünlerin arasındaki farkı hesabına attım. Birbirlerinden haberleri yok, diğer aldığım ürünlerin hepsinin parasını göndermezsem iptal edeceğini söyledi. Değişim olmuyormuş. Ben de istemeyerek iki pantolon ve iki eşofman altını geri istedim. Bana bir de 'Bir daha alışveriş yapma' diyor, sanki bedava ürün aldık. Hem yanlış beden ürün gönderiyor hem de istediğimde değiştirmiyor. Pantolonlar ve tişörtler de çok kaliteli değil. Bilginiz olsun.

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 17:25
Mtmezat (Instagram) Mt Mezat Ürünleri Kalitesiz Çıktı
Papatya sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 11:57
İlker sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2025 23:22
"WhatsApp üzerinden geri dönüş yapıldı ve ürün değişimi yapıldı. Teşekkürler"
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürünler Ve İade Krizi: Mtmezat2'den Şok Edici Tehditler

19 Mart 2025 04:34

Eksik Gönderilen Ürün Ve İade Sorunu: Airpods Teslim Edilmedi, Ücret İadesi Yapılmıyor

19 Ağustos 2025 08:54
eksik-gonderilen-urun-ve-iade-sorunu-airpods-teslim-edilmedi-ucret-iadesi-yapilmiyor-8.jpg
eksik-gonderilen-urun-ve-iade-sorunu-airpods-teslim-edilmedi-ucret-iadesi-yapilmiyor-7.jpg
eksik-gonderilen-urun-ve-iade-sorunu-airpods-teslim-edilmedi-ucret-iadesi-yapilmiyor-6.jpg
eksik-gonderilen-urun-ve-iade-sorunu-airpods-teslim-edilmedi-ucret-iadesi-yapilmiyor-4.jpg
eksik-gonderilen-urun-ve-iade-sorunu-airpods-teslim-edilmedi-ucret-iadesi-yapilmiyor-3.jpg
eksik-gonderilen-urun-ve-iade-sorunu-airpods-teslim-edilmedi-ucret-iadesi-yapilmiyor-2.jpg
eksik-gonderilen-urun-ve-iade-sorunu-airpods-teslim-edilmedi-ucret-iadesi-yapilmiyor-1.jpg