Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Montajix, Müşteri Hizmetleri Dahi Olmayan Firma

Montajix, Müşteri Hizmetleri Dahi Olmayan Firma
12 Aralık 2023 04:21

Trendyol üzerinden aldığım gardırop ile birlikte Trendyol'un anlaşması olduğuna güvenerek Montajix adlı firmanın montaj hizmetini talep ettim. Ürünümü teslim aldıktan sonra randevu oluşturmak için aradım ve aradığım tarihten yaklaşık bir hafta sonrası olan 9 Aralık Cumartesi günü için randevu alabildim. 8 Aralık Cuma günü bana iletilen SMS'te, montajın 14.00-19.00 saatleri arasında yapılacağı ve montaj için evde olmam gerektiği, ayrıca gelmeden önce aranacağım bilgisi tarafıma iletildi. Ancak 9 Aralık günü sabahtan itibaren tüm gün evde beklememe rağmen tarafıma ne bir arama yapıldı ne de bir SMS iletildi. 0850 441 05 84 numaralı müşteri hizmetleri numarasını aradığımda ise muhatap alabileceğim bir kişiye ulaşamadım ve tekrar randevu almaya çalıştığımda 'undefined' adlı bir hata ile karşılaştım. Eğer bu hizmet tamamlanmayacaksa ve bana sıfırdan bir hafta sonrasına tekrar randevu verilecekse, paramın iadesini talep ediyorum.

12 Aralık 2023 13:32 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, Tarafınıza dönüş yapılmış gerekli aksiyonlar alınmıştır.

18 Aralık 2023 22:32

Evet tarafıma geri dönüş yapılıp bir randevu daha planlandı ve şaşılır mı bilmem ama Montajix planladığı ikinci randevuya dahi gelmedi ve sonrasında ben bir toplantıdayken arandım montajix tarafından o esnada açamadım doğal olarak hemen ardından perşembe gününe bir randevu oluşturulduğuna dair bir SMS mesajı iletildi, benim hayatım, benim zamanım hiç yokmuş gibi ben her gün Montajix'in evime gelmesini mi bekleyeceğim böyle bir hizmet olur mu acilen ücret iadesinin gerçekleştirilmesini istiyorum.

19 Aralık 2023 09:33

Merhaba Size yeniden randevu oluşturmak için ulaşılmış belirrtiğiniz sürede geri dönüş yapılmıştır. Ulaşılamayan müşterilere hizmet veremiş olmak bizim sorumluluğumuz dışındadır.

19 Aralık 2023 09:37

Acaba şaka mı yapıyorsunuz? Zaten sizinle kaçırdığınız ilk randevuya istinaden tekrar bir randevu oluşturduk beni arayıp bu randevuya kesin geleceğiz dediniz ve ona da gelmediniz, sizin yüzünüzden 2 gün tüm işlerimi aksattım, toplantılarımı iptal etmek durumunda kaldım.

19 Aralık 2023 09:43

23 Aralık 2023 18:16
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 12:29
Randevu Karmaşası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Meryem
23 Kasım 2024 17:58
Montaj Hizmeti Sorunu Ve İletişim Eksikliği
Cem sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 19:08

İffet