Avrupa'ya ürün gönderiyor diye güvenmiştim ürünlerinin arkalarında durmuyorlar bu şikayetimi de kaldırmam için beni aramayın. Yatak başlığım duvara dayanmadığı için kırıldı biz evde yokken kendi kendine başlık ağır olmasına rağmen 3 tane sunta parçasıyla monte etmişlerdi o sunta parçaları zaten tutmaz bunu mobilyayla ilgisi olmayan birisi bile tahmin edebilir diğer eşyalarımda da sorun vardı 11 martta iletişime geçtiğimde yedek parça göndereceklerini belirttiler kargo adresimi aldılar aylar oldu ilgilenilmedi parça da gelmedi daha sonra buraya yazdım ertesi gün tarafıma dönüş yapıldı yazdığım şikayet sonucu iletişime geçtiler ama sadece geçtiler saçma sapan telefon değiştirdik mesajlar kaybolmuş unutmuşuz bahanesi altında telafi etmek için bir adet leke çıkarıcı ve bir adet c sehpa hediye gönderdiler ve şikayetlerimle ilgileneceklerini söyleyerek buraya yazdığım şikayeti de kaldırmamı istediler bende ilgilenecekleri için şikayetimi kaldırdım ama sorunlarım ile ilgili kimse bir çözüm bulmadı çözüm bulamıyorsanız bile düzgün bir mesajla belirtilmesini beklerdim 23 Nisan 2024 tarihinden beri H*** beyle görüşecekler inşallah son mesajı mağazaya geçince H*** bey ile görüşeceğim oldu