Ali sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 13:56

Mobilbahis sitesine üye oldum 1 ay içerisinde 200 bin liradan fazla para yatırdım. Para yatırırken arka arkaya hem PayFix'ten hem kattan yatırdım. Çatır çatır çekti. Bir ara bir kuponum tuttu 7000 lira para çektim. Havale ile 72 saatte gönderdiler üzerine belki bir 10 defa yine 100 binden fazla para yatırdım genelde kaybettim. Bir ara tekrar bir 11500 lira bugün itibari ile PayFix'ten çekmek istedim. Belge falan istediler gönderdim. İşlemi tamamladım para çekim talebi verdim. İşlemi iptal edip 3 gün oynadığınız oyunlara bakacağız, bu rutin bir işlem dediler. Hesabımı kapadılar. Para çekim işlemlerini askıya aldılar. Hesaba bile giriş yapamıyorum. Canlı desteğe yazdım sadece bekle rutin işlem diyor.

03 Ağustos 2024 14:02

Sizlere Mobilbahis sitesinin hayatınızı mahvetmek için yapabileceği şeyleri anlatacağım. Ama öncelikle Şikayetvar sözüm sana. Bu konuyu yazdığım şekli ile direk paylaşmanızı rica ediyorum. Konu çok önemli. Çünkü insanların tüm mal varlığına el koymaya çalışan bir şirketin belgelerini yayınlayacağım. Mobil bahis sitesine üye oldum. 1,5 ay içerisinde 200 binden fazla para yatırdım. Genelde kredi kartı ile yatırdım. Bazen arka arkaya yarım saat içinde 10 kere para yatırdığım olmuştur. Para yatırım işleminde asla bir prosedür çıkmadı karşıma. Çat çat paraları aldılar. Genelde yaptığım bahisleri kaybettim. 1 ay sonra dedim bir para çekmeyi deneyeyim sembolik bir 7000 lira para çektim. Dediler ki havale yapacağız yurt dışından 72 saat sürüyor. Geldi 70. Saatte falan para geldi. Bu işlemden sonra defalarca yatırım yaptım yine karşıma prosedür çıkmadı. 2. Para çekimimi denemek istedim 11500 TL para çekmek istedim. Bu sefer olaylar başladı. Önce para çekimini iptal edip. Tüm para çekme işlemlerini askıya aldılar. Hesabımı geçici süre dondurdular içine giremedim. Dediler ki 3 gün kontrol aşaması var. Rutin işlem dediler. Tamam kontrol edin ama hesabım kapamak içine girememek nedir anlamadım ama bekledim. Benden ikametgah, fatura falan istediler. Gönderdim. 3. Günün sonunda hesabı açtılar ama para çekimi yine yapamıyorum. Bu sefer kartımın fotoğrafını istiyorlar. Arkalı önlü. Üstelik üzerindeki herhangi bir bilgiyi silmeden istiyorlar ki bu tamamen güvenlik açığı. Sanal kartımın gerçek kartımın içeriğini gösteren ekran görüntüsü attım mobil bankacılıktan. Ekstre istediler attım. Yok. İlla ana kartın arkalı önlü tüm bilgilerinin göründüğü fotoğrafları istiyorlar. E ikametgahta var ellerinde, kredi kartı var. T. C. Kimlik var. Geriye bir tek işlemleri başlatıp üstümde ne var ne yok alacaklar. Aman ha bunlara mahal vermeyin. Şirket hayatınızı mahveder. Benden söylemesi

Ek
1722682931145.belge.jpg
1722682845976.mail-3.jpg

Deniz
Deniz

Kardeşim hemen hemen aynısı başıma geldi bunlar vaya tam gaz yolunda seninkinden daha büyük kaybım ama giden gitti ders çıkar ben güzel bir ders çıkardım

Ali
Ali

Adamlar ne kadar özel bilgin, belgen varsa istiyorlar. Kredi kartının ön ve arka fotoğrafını ve tüm bilgileri içeren görsel/belge istemek nedir. Resmen diyor ki seni dolandıracağım. İkametgah istedi attım. Fatura istedi attım. Kredi kartı istiyor. Zaten para çekerken TCKN no ellerinde. Hayatını mahvetmek için gerekli tüm bilgiler ellerinde. İstihbaratta bu kadar bilgim yoktur benim herhalde. Bunlar sağlam şebeke olmuşlar.

29 Ocak 2024 19:26

26 Eylül 2023 11:57