Minipicco Ayakkabılarında Koku Problemi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

26 Aralık 2024 12:25

Kızıma 3 yaşından beri Minipicco'dan ayakkabı alırım. Şimdi 7 yaşında ve okulda giymesi için bir spor ayakkabı ile bir su geçirmez bot aldım. Bu alışverişi Antalya Terracity mağazasından yaptım.
Bot bir haftada 3 kez giyildi ve ayak kokutmaya başladı. Minipicco'yu aradım ve kontrole gönderileceği söylendi ve ardından teslim ettim. Aynı zamanda koku spor ayakkabıda da olduğu için onu da teslim ettim.
Geçen yıl aldığım spor ayakkabısını ile kızım halen daha giyiyor ve küçük geliyor haliyle. Geçen yıl aldığım ayakkabısı hale koku yapmaz iken 1 haftalık ürünlerin performansı hayal kırıklığına uğrattı.
Bugün gelen bilgilendirme ise şu şekilde; "Hem botun hem de ayakkabının koku yapması iki farklı mamül olduğu için imkansız. İsterseniz tüketici heyetine gidin. "

Ben hiçbir kontrol yapmadan, düz bir mantıkla gidilen bir kontrole ne kadar güvenebilirim, 4 yıldır güvendiğim markaya artık nasıl güvenebilirim, hele ki üstüne tüketici heyetine yapılan yönlendirmeye nasıl bir tepki verebilirim?

Piyasa üstü satış fiyatlarınız, fahiş fiyatlarınız bu hizmet geri dönüşü için ise abesle iştigal ve gereksiz. Tüketici heyetine de gideceğim. Bulunduğunuz her platformda da müşteri - marka bağlılığı konusunda ne kadar yetersiz, ilgisiz ve saygısız olduğunuzu dilim döndüğünce anlatacağım.

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 11:29
Ysmn sonuçtan hiç memnun değil

Minipicco Ayakkabı Renk Veriyor Ve İletişim Sorunları

05 Kasım 2024 12:17
Minipicco Ayakkabı Renk Veriyor Ve İletişim Sorunları

08 Mayıs 2025 19:49
Seda sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 10:37
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 09:18