Qwe sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 20:42

Mihr-i aşk Kahta şubesinde 19 Temmuz günü nişanlık bakmaya gittik. Denedim ve birinde karar kıldık. Ardından 17 bin gibi bir fiyat verildi. Başta kapora bırakmak istedik fakat bunu kabul etmediklerini söylediler. Parayı peşin aldılar. Ardından kıyafet pek içime sinmeyince işlemi iptal etmek istedim. Ve aradığımda oradaki m***hanım ilkin iade işlemi yapamayacağını söyledi.

Ardından benim ısrarım üzerine bana kaporayı alır geri kalanı iade ederiz dedi. Ben ısrarla kapora ücretini sorduğumda miktar asla belirtmedi. Tekrar gittiğimizde ise kaporanın olmadığını söyledi ve bize imzalattığı sözleşmeyi 17 bin tl'den kendi isteklerine göre önce rastgele bir rakam belirterek -şu kadar verin tamam yeter şeklinde- ardından yine kafalarına göre önce 2 bin denildi daha sonra asla yerine getirilmeyen hizmetten 5 bin tl keserek -ki söylenmeyen kapora ücretini rastgele rakamlar belirterek kapatmaya çalıştılar- kesinti yapılarak geri ödemesi yapıldı.

Ardından nedenini anlayamadığım bir şekilde elimizdeki sözleşme feshedildi bahanesiyle alındı ısrarla istememe rağmen kameraların ve bizim gözümüzün önünde yırtıldı. Sözleşmeye iptal oldu yahut feshedildi yazmak yetmez miydi mesela illa yırtmak mı gerekiyor? Sormak istiyorum alınmamış veya verilmemiş bir hizmetin neyinden ücret alıyorsunuz? Ayrıca verdiğiniz hizmet adına kapora bedeli neden belirtmiyorsunuz?

Son olarak yaptığımız yaptığınız işlem yasal değil zaten gerekli mercilere bununla alakalı şikayette bulundum ama buradan da yazıyorum. Paramızı hiçbir hizmet vermeden haksız yere aldılar. Hakkımı helal etmiyorum.

14 Ağustos 2024 10:41 (Şikayetten 13 saat sonra)
Qwe
Qwe
16 Ağustos 2024 13:40

Neden hala herhangi bir geri dönüş yapılmadı?

26 Ağustos 2024 12:34