Cumhur sonuçtan hiç memnun değil

Midas Hesabımdaki Bakiyeyi Bloke Etti Ve 3 Gündür Çözüm Yok

06 Haziran 2024 22:16

Midas firmasındaki hesabımdan, 03.06.2024 tarihinde düşüşünü fırsat olarak gördüğüm NYSE borsasındaki Barrick Gold hisselerinden satın aldım. Hisse alımım onaylandı ve hisseler hesabıma geçti. Satın almam sonrası hisse fiyatları eski seviyesine geldiğinde kazanç elde ettim ve hisselerin bir bölümünü sattım fakat para hesabıma geçmedi. Yetkililerle iletişime geçip sebebini sorduğumda, NYSE borsasında yaşanan teknik sorun sebebiyle borsadan gelen canlı fiyatlarda sorun yaşandığını, işlemleri geriye alacaklarını ve satın aldığım hisseleri hesabımdan düşeceklerini bildirdiler. Hisseleri ve bakiyemi hesabımdan silerek eski seviyeye getireceklerini belirttiler. Hesabı eski seviyeye getirdiler ve hesabımdaki 606 dolar parayı bloke ettiler. 3 gündür hiçbir çözüm üretmeden kopyala-yapıştır mesajlarla sorunumun çözüldüğünü bildiriyorlar. Defalarca yaptığım telefon görüşmelerinde borsa ile ilgili aynı bilgileri tekrar ediyorlar ve sorunumun en kısa sürede çözüleceğini bildiriyorlar. Midas'ın kendi çıkarları söz konusu olduğunda gösterdiği hızlı reaksiyonu, müşteri çıkarları söz konusu olduğunda da göstermesini beklerdim. 3 gündür paramı bloke ettiler, hiçbir çözüm üretmediler, mağduriyet yarattılar.

07 Haziran 2024 09:17 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Telefon görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Sorularınız olursa uygulamamızdaki Destek adımından iletmeniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Midas Destek.

07 Haziran 2024 10:38

Merhaba, Telefon görüşmesinde daha önceki görüşmelerimden farklı bir bilgi verilmedi. Neyse borsasından bilgi beklendiği paylaşıldı. Madem ki neyse 'den haber bekliyorsunuz ne sebeple satın aldığım Barrick Gold hisselerini hesabımdan geriye aldınız? Tüm hesabı hisselerimi silmeden bloke etseydiniz ve neyse'den haber bekleseydiniz saygı duyabilirdim. Neyse 'den haber beklemeden hisselerimi geriye çekiyorsanız hesabımdaki paramıda bloke edemezsiniz. Ayrıca, işlem merkezinde yer alan emir geçmişi menüsünde onaylanan işlemleri reddedildi olarak düzeltmişsiniz, benim satın aldığım ve hesabıma geçen tüm işlerlerle ilgili ekran görüntülerim mevcuttur. Bu değişiklikleri yaparken en azından telefonla arayarak bilgi vermeniz gerekirdi. Müşteri odaklı bir şirket değilsiniz.

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
21 Ağustos 2023 17:42
Midas Emir İşlemleri İptal Edilemiyor / Emir İşlemleri İle Satın Alınamıyor
Ali sonuçtan hiç memnun değil

10 Kasım 2023 17:42
Cumhur sonuçtan hiç memnun değil

Midas'ın Kaybettirdiği Para!

15 Aralık 2023 20:19
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Hisse Satış İşlemlerim Reddedildi, Kaybolan Hisseler Ve Negatif Bakiye Mağduriyeti

Murat
08 Temmuz 2025 18:08