Osman sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 13:22

Malzeme kalitesi son çıkan partide çok bozuldu bundan 1 ay önce aldığım ürün ile yeni aldığım ürün arasında bu kadar ton, parlaklık, ve baskı kalitesinde değişiklik olması çok kötü. Yeni çıkartılan max modelinde ton farklılıkları olabileceği yazıyordu. Sırf bu yüzden eski kullandığım Pro speed modelinden aldım kalite bozulmasın diye ama hüsrana uğrattı. Ticari amaçlarla kullandığımız malzemelere nasıl kullanalım bu ürünü. Öve öve bitiremediğimiz Microzey kaliteyi bitirdi resmen ve mağdur duruma düştük. WP destek hattından sorunu belirttik bir geri dönüşte yapılmadı. Aldığım kilolarca malzeme elimde patladı. Bu sorunun çözüme kavuşur umarım. Görsellerde bile bariz belli ki canlı bakıldığında nasıl kötü olduğunu siz anlayın. Aynı makineden çıkan modeller eski ve yeni malzeme farkı. Videoda daha net anlaşılıyor. Mağduriyetim giderilirse çok memnun olurum.

Osman
Osman
13 Aralık 2024 15:10

Markanın bütün ürünlerinde aynı problem var renk fark etmeksizin bütün ürünler değiştirilmiş durumda eski kalite yok maalesef ve ürünlerinin arkasında da durmadılar ne bir geri dönüş yapıldı ne telafi. Çok yazık.

27 Haziran 2025 12:12 (Şikayetten 6 ay sonra)

Merhabalar, sistemsel bir problem nedeniyle şikayetlerinizin geç görülmüş olmasından dolayı özür dileriz. Konunun çözümü için lütfen Şikayetvar üzerinden iletişim bilgilerinizi paylaşın, en kısa sürede size dönüş yapacağız.

Emir sonuçtan hiç memnun değil

PLA Filament Baskı Sorunu ve Kalite Değerlendirmesi

25 Nisan 2025 12:28
PLA Filament Baskı Sorunu ve Kalite Değerlendirmesi
Özcan sonucu yetersiz buldu

Microzey.com Kırılma Ve Tıkanma

01 Temmuz 2024 02:40
Bugra sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 11:11
Microzey.com Microzey Filamentler Kırılıyor