Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Michael Kors Saat & Saat Garanti Kapsamındaki Pil İçin 350 TL Ücret İstemesi

07 Ağustos 2024 17:39

Saat & Saat (Ankara / Kentpark) mağazasından 04.07.2024 tarihinde aldığım Michael Kors marka saatimi, 05.08.2024 tarihinde taktığımda, saatimin durduğunu fark ettim. Saatimi almış olduğum Kentpark AVM Saat & Saat mağazasına sorunu bildirmek için gittim. Satış sorumlusu ile görüşmemde, bugün kendisine WhatsApp bilgilendirme gruplarından, satın aldıktan sonra 1 ayı geçen pil sorunlarını İstanbul'da teknik serviste gidereceklerinin mesajını aldıklarını beyan ettiler. Ben ise satın alırken tarafıma teknik servislerinin olduğunu ve pil değişiminin garanti kapsamında olduğunu, bu mağazadan değişim yapılacağını beyan ettiklerini söyledim. Satış sorumlusu, mağazada pil değişimi olursa "350 TL" para ödemem gerektiğini söyledi. İstanbul'da teknik servise giderse ücretsiz olacağını söyleyip, 21 iş günü içerisinde saatimi tekrar teslim alacağımı da beyan ettiler. Saati sıfır almama rağmen pilinin sıfır olmaması ve benden garanti kapsamında olan saatim için ücret talep etmeleri, eğer vermez isem İstanbul'a 21 gün süre ile göndermem dayatması ile karşı karşıya kaldım. Satın alırken bilgilendirilmediğim ve bir ay sürmeden pil sorunu (satarken sıfırı ile değiştirilmeyen pil) yaşamam, Michael Kors markasına ve Saat & Saat'e olan güvenimi tamamen kırdı. Satış yapana kadar güler yüz ve samimiyet gösterip, satıştan sonra ise bize bu şekilde mesaj geldi demeleri güven kırıcıdır.

Aysel
Aysel
16 Ağustos 2024 09:44

Servisten saat 10 gün sonra geldi. Sadece pili değişmiş ama çizikler içinde geldi. Ben bu saate 14 bin lira para verdim. Yaşadığım mağduriyete bak. Bir daha ne Michael Kors dan alışveriş yaparım ne de saat ve saat markasından. İki marka da pişmanlıktan başka bir şey değil!

12 Eylül 2023 10:31

29 Temmuz 2024 09:49