Ön Sipariş Teslimat Tarihi Belirsizliği

10 Aralık 2024 20:573.887

Merhabalar, 21 Kasım tarihinde aldığım ürünün bugün ön sipariş gününün son günü. Ürünlerin ne zaman teslim alınıp gönderileceğine dair bir bilgi vermenizi rica ediyorum. Bu tam olarak belli değilse bile, sıkıntının kaynağının tatmin edici bir cevabını ve en azından aşağı yukarı bir tarih verilmesini talep ediyorum.

10 Aralık 2024 23:31 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bambu Lab ürünlerimizin Almanya'daki sevkiyat sürecini bilgilerinize sunarız: - Ürünlerimiz 09.12.2024 tarihi itibarıyla Bambu Lab Almanya sevkiyat ekibinden Black Friday yoğunluğu nedeniyle gecikmeli teslim alınmış olup Türkiye'ye sevkiyat süreci başlamıştır. - Gümrük işlemlerinin 13-16 Aralık 2024 tarihleri arasında tamamlanması ve ürünlerin önümüzdeki hafta tarafınıza kargolanması planlanmaktadır. Sevkiyat süreçlerinde yaşanan gecikmeden dolayı özür dileriz. Bu tür olası aksaklıkları göz önünde bulundurarak, teslimat tarihlerimizi tahmini olarak paylaşmaktayız. Son dönemde artan iş hacmimiz ve minimum iki tır kapasiteli sevkiyatlarımız nedeniyle, süreçler öngörülenden daha uzun sürebilmektedir. Siparişinizle ilgili her türlü soru ve talebiniz için bize ulaşabilirsiniz. Göstermiş olduğunuz anlayış ve metatechtr ailesinin değerli bir üyesi olduğunuz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, metatechtr

Ali
11 Aralık 2024 00:14

Teşekkür

Ali
16 Aralık 2024 14:57

Güncelleme olarak yazıyorum ürünlerim burada yeniden belirlenen 13-16 Aralık tarihleri içinde de kargolanmadı, müşteri hizmetleri bu hafta sonuna kadar kargolanacağını belirtti beklemedeyim.

Sipariş Gecikmeleri Ve Yanıltıcı Çözümlerle İlgili Şikayet

20 Aralık 2024 17:225.148

"İletişim sırasındaki nezaketiniz için teşekkür ederiz. Bundan sonrası için daha tutarlı teslim tarihleri belirlemenizi umut ediyoruz."

Sipariş Gecikmeleri Ve Yanıltıcı Çözümlerle İlgili Şikayet
3 Yorum

Sipariş Gecikmesi: Öğretmenler Günü Hediyesi Tehlikede

19 Kasım 2024 19:031.392

"Yazmış olduğum konu ile geri dönüş sağlayan Melike Hanım a teşekkür ediyorum, sorunumla ilgilendi ve kargo bilgisi hakkında bilgilendirdi, kargom şu anda dağıtımda, Umarım sağlam şekilde elime ulaşır."

Sipariş Gecikmesi: Öğretmenler Günü Hediyesi Tehlikede

Bitmeyen Kartuş Sipariş Durumu Hakkında Belirsizlik

27 Eylül 2024 12:521.586

"İlginiz için teşekkür ederim."

Teslimat Süresindeki Belirsizlik Ve İletişimsizlik

25 Aralık 2024 13:485.522

3 Aralık'ta verdiğim siparişimin tahmini teslim tarihi 10 ile 24 Aralık'tı. Bugün 25 Aralık ve bilgi almak için WhatsApp...

4 Yorum