Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Düğün Günümde Hayal Kırıklığı: Fotoğrafçı Sorunu

Düğün Günümde Hayal Kırıklığı: Fotoğrafçı Sorunu
03 Ekim 2024 23:13

Merve Şenyiğit Photography ile yaşadığım kandırılma öykümü anlatacağım. 28 Haziran'da kınam için anlaşmıştık. Çekilen fotoğrafların teslimi, parça parça çekilen videolar ve oluşturulan klibi, 30 adet düzenlenmiş fotoğraf için ücret ödedim. Bu arada kına günümde, bu firmada çalışan elemanlarından birinin mağduriyeti sebebiyle önce çekim yapamayacaklarını söyleyip bütün hazırlanma sürecimde migrenimin tutup gecenin sonuna kadar en özel günümün bitmesini dileyerek geçirmeme sebep oldular. Bütün akşamı hasta geçirdim ve bulduğum her yere kustum. Belli bir süre sonra "tamam, geliyoruz ama tek kişi yollayabiliriz, hem video çekecek hem de fotoğrafları." diyerek geri dönüş yaptılar. Normalde iki kişi geleceklerdi, bunun için ücret ödemiştim ancak bunu da kabul etmek zorunda kaldım, mecburiyetten. 28 Haziran'dan sonra fotoğraf ve "parça parça" çekilmiş videolarımı 15 Temmuz'da aldım. Buraya kadar hiçbir sorun yokmuş gibi davranırsak firmanın asıl utanç verici ve güvenilirlikten yoksun kısmı şimdi başlıyor: Bugün tarih 3 Ekim ve asla video klibimi göndermediler. Problem göndermemiş olmaları da değil. Her aradığımda "Aaa öyle mi efendim? Bir saat içerisinde gönderiyoruz." "Hemen yarın iletiyoruz." "Sizi çok geçiştirmişler, yarım saat içinde gönderiyoruz." gibi cümleleri duymamdır. Bu tarz cümleleri tam 7 kez duydum. İnsana saf muamelesi yapıyorlar. Asla hiçbir şey göndermiyorlar. Bu durum artık haysiyet meselesine dönüşmüştür. Hayatım boyunca bu kadar kolay yalan söyleyebilen insanlarla hiç muhatap olmadım. Bugün aradığımda da şöyle dendi: "Videonuz için şarkı belirlemeniz gerekiyordu, size düğün sonrası için liste atılmadı mı? " Üzerinden 3 koca ay geçti! Şimdi mi söylüyorsunuz bunu? Güya bu akşam da atıyorlardı ama tabii ki bu da bir yalandı. Dediğim gibi, süslü fotoğraflarına ve harika gibi duran çekimlerine aldırmayın. Söz verip tutmuyorlar ve sonrasında asla ilgilenmiyorlar. Fark ettiğim kadarıyla organizasyonunuz inanılmaz şaşalı ve lüks değilse bu kişilerin umurunda değilsiniz. Koskoca bir pişmanlık, hayal kırıklığı. Videosuz paketi de seçebilirdim ve daha az bir para da ödeyebilirdim. Fakat o an zorlu şartlarımızda dahi buna bütçe ayırmayı başarabilmiştik. Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum.

Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Wedding Öztürk Düğün Fotoğrafçısı Faciası

04 Haziran 2024 19:33