Erkut sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 21:27

Merhaba, Ankara Eryaman'da evimi taşıtmak için internetten Merve Evden Eve Nakliyat diye bir firmayı aradım. Firma sahibi S**** Bey ile görüştüm. Adam geldi, eve baktı ve taşıma yaptı. Taşınacağımız eve asansör kurulumu yaptı. Kamyonunu asansöre yanaştırdı, arka kapağını açınca gardırobumuzun parçaları bağlanmamış ve firma sahibi ile elemanın üzerine kapaklar düştü. Gardırop parçaları kırıldı. Elemanı öldü diye aşağı koştuk ama şükür ki adamda fazla bir şey yoktu. Ancak hastaneye bile götürmediler. Mallarımızı ödemiyorlar. Aracın üzerinde bile 'sigortalı taşımacılık' diye yazıyor ancak 'Git bildiğin yere şikayet et' diyorlar.

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Kardeşler Nakliyat Ankara Kardeşler Nakliye Firması Hakkında Şikayet

20 Eylül 2023 10:11
Nilufer sonuçtan hiç memnun değil

Anadolutur Nakliyat | İzmir Taşınma Sırasında Eşyalarım Hasar Gördü Ve Verilen Sözler Tutulmadı

26 Temmuz 2025 12:58

Nizamoğlu Nakliyat Taşınma Hizmetinde Sorun Yaşadım