02 Şubat 2024 11:51

15 Ocak'ta kendi web sitelerinden 175*70 ölçülerinde iki tane ayakkabılık aldık. Kurulum yapmak için kutuları açtığımızda iki üründe de yanlış parçaların gönderildiğini fark ettik. Görüntülü olarak satıcı ile de görüştük, paketleme yaparken karışıklık olduğunu doğru parçaları tekrar gönderebileceklerini söylediler. Ürünleri demonte olarak bekletebileceğimiz uygun bir yer olmadığı için iade yapmak istedik. Kargo ücretinin bize ait olacağını söylediler. Bugün de kargo ücretini keserek iade yapmışlar. Kendi web sitelerine girdiğinizde koşulsuz iade imkanı olduğunu yazıyorlar. Hatalı ürün gönderdiklerini kabul ettikleri halde elimde bir ürün olmamasına rağmen 1.300 TL kaybım var. 6 paket koliyi kargo firmasına taşıdığımda cabası elbette. Böyle bir şey ile karşılaşacağımı bilseydim baştan asla sipariş vermezdim.

Tayfun
Tayfun

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdunuz mu?

Esra
Esra

Aldığım dolabın kapağı olmuyor yapabileceğimiz bir şey yok deyip geri çekiliyolarlar Ürünün hatalı olduğunu kabul etmiyorlar 11 bin liram çöp oldu

Merlin Mobilya 1300 Lira Kargo Ücreti Kesintisi Yaptı!

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 10:10
Wearsisters.com İade Ve Değişimle Faturada Belirtmedikleri Bedeller Ödetiyorlar
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 12:56
Trendayakkabim.com Sitesindeki Çekilen Resimler İle Ürün Çok Farklı

04 Nisan 2024 18:18
Moda.eva (İnstagram) Moda. Eva ' Nın Yanlış Bilgi Aktarması Sebebiyle Yaşanan Mağduriyet