Kayıp Bonusunu Alamama Sorunu

9 Ekim 2024 21:14922

Bir aydır 100 bin TL kaybım var ama kayıp bonusunu alamıyorum. Canlı desteğe bağlanıyorum ama kaybım yok diyorlar. Çekim ve yatırım işlemlerimin hepsi belli, maille yazdım. Olmadı abi, ben bir daha Melbet'e asla yatırım yapmam. Geçen sene yatırım yaptım, 5 bin TL dekont bile var elimde ama inkar ettiler, yok dediler.

21 Aralık 2024 01:18

2 gün oldu para yatırdım düşmedi canlı destek ile konuştum cimele yaz dedi yazdım cevap vermediler arama talebi veriyorum arıyorlar sanki dalgalı geçiyorlar geri dönüş yapılacak diyor 3 gün oldu eskiden çok iyi bir siteydi şimdilerde çok bozulmuş bu siteyi tavsiye ediyorum

10 Ekim 2024 14:04 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba! Lütfen oyun ID'nizi ve bahsi geçen kupon numarasını tekrar çevrimiçi sohbet üzerinden veya e-posta yoluyla gönderin. Durumu tekrar kontrol edeceğiz ve bir çözüm bulacağız. Saygılarımızla, Melbet Ekibi

21 Ekim 2024 12:37

Merhaba! Sorununuz çözüldü mü? Size yardımcı olabilir miyiz? Saygılarımızla, Melbet Ekibi

Retrobet'te Kayıp Bonusunun Verilmemesi

4 Aralık 2024 20:30383

"Daima güncel link paylaşımı yapan sayfa ve kanal bilgileri verildi bonusumu da sorunsuz şekilde sağladılar çok teşekkür ediyorum Zaten uzun zamandır sitesi oldu ve sevdiğim bir platform beklentimi de fazlası ile karşıladılar"

Kayıp Bonusum Haksız Yere Reddedildi

9 Haziran 2025 01:22512

"İlginiz adına çok teşekkür ederim, temsilciniz her şeyi en ince ayrıntısına kadar tarafıma iletti ve benimle ilgilendi. Ayrıca bonusunuz adına da çok teşekkür ederiz."

Yatırım Bonusu Aldınız Diye Kayıp Bonusu Vermeyen Yesbet

7 Ocak 2024 20:51704

"Çok çok çok çok teşekkür ederim inisiyatif kullanıp Bonus verdiler destek hattından gizem hanıma teşekkür ederim"

Kayıp Bonus Hakkında Haksızlık

25 Şubat 2025 02:461.259

Firmaya dün 150 TL yatırım yapıp 100 TL çekim yapmama rağmen, hakkım olan kayıp bonusunu vermiyor. Durumu canlı desteğe ...

Melbet'in Yaptığı Haksızlık

Melbet'in YaptığıHaksızlık