Aytaç sonuçtan çok memnun

03 Ekim 2023 16:00
Aytaç'ın Teşekkür Mesajı
“Erman beye ilgisi ve vizyonu için teşekkür ederim.”

Meilong web sitesinden 3 adet oversize t-shirt sipariş ettim. Sitede belirtilen ölçüleri kontrol ettim ve bana uygun ölçülerin XL olduğunu gördüm. Siparişim geldiğinde ürünlerin hiçte oversize olmadığı. Sitedeki beden tablosunda belirtilen ölçülerden daha küçük bir XL tshirt gönderdiklerini fark ettim. Satıcıyla irtibata geçtim. İnatla hatalarını kabul etmek istemediler. Ürünleri metreyle fotoğrafını çekip gönderdim. Yinede ürünleri iade edin o zaman bizde ödemenizi geri yapalım cevabından başka bir cevap alamadım. Hatta" * İade edilecek tutardan tek taraflı kargo ödemesi olarak 47TL+kdv kesilecektir." bilgisini benimle paylaştılar. Sattıkları ürünler kesinlikle oversize değil.

profile profile
10 Ekim 2023 15:51

Firma yetkilisi beni arayarak sitedeki ölçü uyuşmama problemini giderdiklerini açıkladı. Hatta web sitelerinde de bu sayede bir iyileştirme yapmışlar. Benim mağduriyetimi de çözmek istediklerini ilettiler. Bende ürünün iade parasının yapılmasının yeterli olacağını söyledim. Ürün iadem yapıldı. Sanırım güzel bir şeye vesile oldum. Firmanın Türkiye standartları ötesinde tavrı ve aksiyonları için teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla ürün alabilirsiniz.

10 Ekim 2023 15:53

Erman beye ilgisi ve vizyonu için teşekkür ederim.

Burak
Burak

Geri bildirim için teşekkürler

Gökhan
Gökhan

Buradaki yorumlar kullanıcılar tarafından dikkatle takip ediliyor. Teşekkürler yorum için.

Onur
Onur

Şikayet için teşekkürler iyi ki bakmışım sipariş etmeden önce, oversize Pink Floyd t-shirt arıyordum bir türlü bulamamıştım buradan edeyim derken ilk bir yorumlara bakmak iyi oldu

Melike sonucu yetersiz buldu

Melike
29 Temmuz 2024 12:10
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2025 05:14