20 Eylül 2023 22:54

Bittimsabunumehmetveyselvarir adlı bir Instagram sayfasından almış olduğum ürünler bittim sabunu ve mucizevi yağ dedikleri bir ürün önce saçkıran için özellikle defalarca sormama rağmen yazışmalarda hala kayıtlı mucizevi krem ve sabun dediler. Tamam dedim sipariş verdim. Sonrasında farklı bir telefon numarasından sordum saçkıran için ne önerirsiniz diye Sarımsaklı şampuan paketi dedi. Gayet güzel aldatıyorlar üslup desen çok kötü çözüm nedir diyorum cilt kremi diyor, onun kullanımında saç ile ilgili bir şey yazmıyor, sonrasında da arkadaş yanlış anlamış diyor, böyle bir satıcı olamaz, 2 yıldır uğraştığımı tedavi gördüğümü söylememe rağmen her sorguda farklı ürün önerisi sundu. Param da çöp oldu. Özellikle bittimsabunu mehmet veysel varır ben yanıldım ürünü satana kadar arkasında duran da yok, hatayı kabul eden de yok, hala cilt kremi'nin saçkıran kullanabileceğimi savunuyor. WhatsApp sorgusunda Sarımsaklı paket diyor, ama çözüm istiyorum.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Mehmet Veysel Varır Doğal İçerikli Kimyasal İçermiyor Dedikleri Şampuan Kimyasal İçeriyor

18 Ocak 2024 11:06
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Mehmet Veysel Varır Bittim Sabun Tehlikesi

05 Ocak 2024 13:47
Amed sonuçtan hiç memnun değil

Mehmet Veysel Varır Yanıltıcı Ürün Satışı Ve Fiyat Farkı Sorunu

11 Eylül 2024 08:33