Merve sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Konya Ücret Bilgisi Verilmiyor

16 Mayıs 2024 16:38

Medicana Konya hastanesinde nöroloji için randevu alacaktım ancak muayene ücreti dışında oluşabilecek MR ücretini de öğrenmek istedim. Beni MR sekreterliğine aktardılar. Telefondan bilgi vermemiz yasak dendi. Bu kadar saçma bir şey duymadım. Ben bütçemi ona göre ayarlayacağım değil mi? Hastaneden çok ticarethane gibi davranmanıza gerek yok. Muayene olan hasta mecburen MR çektirmek zorunda sizin için nasıl olsa, her türlü alırız o parayı kafasındasınız belli ki. Hasta olarak cebimden ne kadar çıkacağını bilmek benim hakkım olduğunu söyledim, söyleyemeyiz dendi. Şikayetçiyim!

17 Mayıs 2024 08:46 (Şikayetten 16 saat sonra)

Mustafa sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2024 22:11
"Konya Medicana dan E*** hanım aradı ve ilgilendiği için teşekkür ederim"

Berrin
07 Ocak 2024 19:31
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
02 Şubat 2024 22:43
Nimet sonuçtan memnun

İletişim Eksikliği Ve Gereksiz Muayene Ücreti Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

Nimet
21 Mayıs 13:14
"Teşekkürlük bir durum yoktu, çağrı merkezinin beni yanlış bilgilendirmesinden dolayı (kendileri de bu durumu kabul etti) oluşan durumu muayene esnasında doktor bey ile görüşerek çözebileceğim söylendi. Ben de doktor beye anlatarak çözdüm. Zaten hakkım olan kontrol randevumun, muayene randevusu olarak değerlendirilmemesini ücret alınmamasını rica ettim. Yani olması gereken oldu. Benim için ekstra yapılan bir durum söz konusu değildi. Teşekkür edebileceğim bir konu yok."

Deniz
12 Eylül 2023 15:38