Kadıköy Medikana Hastanesi

27 Mayıs 2024 11:5510.924

Eşim göz ameliyatı olmak için Kadıköy Medicana'ya gittik ve muayene olduk. 9260 TL muayene ücreti ödedim. Ameliyat için ücret teklifi vereceklerdi, biz sizi arayacağız dediler. 21 gün geçmesine rağmen hala bir arayan olmadı ve ameliyatı başka hastanede yaptırdım. Mağdur edildim.

1 Haziran 2024 21:31

Tek sorun yaşayan ben değilmişim Kadıköy mecikana insanları saf yerine koyan bu hastaneye gidecek olan kişiler önce bir araştırma yapması gerektiğini düşünüyorum benim için bir hayal kırıklığı oldu bu Medicana parayı aldıktan sonra kimseyi tanımayan bir hastane

28 Mayıs 2024 13:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

28892522 nolu şikayetinize istinaden hastamızın yakını ile görüşme sağlanmış olup gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

28 Mayıs 2024 15:21

Şikayete yanıt verildi ama mağduriyet giderilmedi

Okan
30 Nisan 2025 13:569.311

"Çok kısa bir sürede çözüm sunduğunuz için teşekkür ederim"

Kadıköy Medicana Hastanesinin Özensizliği Ve İlgisizliği

Sibel
3 Ocak 2024 23:539.626

Kadıköy Medicana Hastanesi'ne 26 Aralık tarihinde bileğimdeki şişlik nedeniyle gittim. Önce dermatoloji, sonra genel cer...

Kadıköy Madikana Hastanesi'nde Hayal Kırıklığı: Ameliyat Bilgisi Ve Fiyat Beklentisi Karşılanmadı

29 Aralık 2024 16:551.991

Kadıköy Madikana Hastanesi'ne göz muayenesine gittim ve 10 bin TL ödeme yaptım. Ameliyatla ilgili bilgi ve fiyat verecek...

Öne ÇıkanKonular

Medicana Sağlık Grubu Kategorileri