Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kadıköy Medikana Hastanesi

27 Mayıs 2024 11:55

Eşim göz ameliyatı olmak için Kadıköy Medicana'ya gittik ve muayene olduk. 9260 TL muayene ücreti ödedim. Ameliyat için ücret teklifi vereceklerdi, biz sizi arayacağız dediler. 21 gün geçmesine rağmen hala bir arayan olmadı ve ameliyatı başka hastanede yaptırdım. Mağdur edildim.

01 Haziran 2024 21:31

Tek sorun yaşayan ben değilmişim Kadıköy mecikana insanları saf yerine koyan bu hastaneye gidecek olan kişiler önce bir araştırma yapması gerektiğini düşünüyorum benim için bir hayal kırıklığı oldu bu Medicana parayı aldıktan sonra kimseyi tanımayan bir hastane

28 Mayıs 2024 15:19

3 Mayıs da eşimin gözünde görme bozukluğundan dolayı hastanenize geldik testlere ve Muayene ücreti 9265 TL ödedik sonrasında doktor fatıh kenar bey bize ameliyat için fiyat verecekti ama siz gidin ben size haber vereceğim dedi ve 25 gün geçmesine rağmen hala dönüş sağlamadı nasıl bir kurumsunuz anlam veremedim insanları mağdur etmeyin kimse parasını çöpten toplamıyor

28 Mayıs 2024 13:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

28892522 nolu şikayetinize istinaden hastamızın yakını ile görüşme sağlanmış olup gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

Kenan
Kenan
28 Mayıs 2024 15:21

Şikayete yanıt verildi ama mağduriyet giderilmedi

Okan sonuçtan çok memnun

30 Nisan 2025 13:56
"Çok kısa bir sürede çözüm sunduğunuz için teşekkür ederim"
Tamamlayıcı Sigortaya Rağmen Yüksek Muayene Ücreti Ve İlgisizlik
Tamamlayıcı Sigortaya Rağmen Yüksek Muayene Ücreti Ve İlgisizlik
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 23:53
Handan sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hastanesi'nde Çözüm Üretemeyen Göz Ameliyatı Süreci

11 Ocak 2025 16:11

29 Aralık 2024 16:55
Kadıköy Madikana Hastanesi'nde Hayal Kırıklığı: Ameliyat Bilgisi Ve Fiyat Beklentisi Karşılanmadı

Medicana Sağlık Grubu Kategorileri