Yavuz sonuçtan çok memnun

Yanlış Alınan Ücretin İadesi Bekleniyor

17 Ekim 2024 07:54
Yavuz'un Teşekkür Mesajı
“Hızlı bir şekilde sorunun çözümü için desteklerinden dolayı Emel hanıma çok teşekkür ederim.”

12.10.2024 Cumartesi günü oğlumu Bursa Medical Park Hastanesi'nde psikolog A****** A**** Hanım'a moxo dikkat testi için götürdüm. Sadece test yapıldı, herhangi bir seans görüşmesi yapılmadı. Kayıt açan arkadaş, görüşmeden önce kayıt açarken 1965 TL test ücreti ile birlikte 1250 TL de seans ücreti aldı. Hocamız test günleri seans yapmıyoruz, sadece test yapıyoruz dedikten sonra çıkışta kayıt açan arkadaşa sordum: 'Bugün biz seans görüşmesi yapmadık, neden seans ücreti de aldınız?' diye. Bir yanlışlık olmuş, bilgilerinizi bırakın, ücret iadenizi gerçekleştireceğiz dediler. Tüm hesap bilgilerimi yazarak bırakmama rağmen hâlâ 1250 TL ücret iadem gerçekleşmedi. Yanlış yaparak parayı hemen almayı biliyorsunuz ama geri iadeye gelince dönüş bile yapmıyorsunuz. Ücret iadesinin tarafıma yapılmasını istiyorum.

Yavuz
Yavuz
17 Ekim 2024 09:41

17 Ekim 2024 09:57 (Şikayetten 2 saat sonra)

Seher sonuçtan çok memnun

15 Kasım 2024 15:15
Özlem sonuçtan çok memnun

02 Eylül 2024 14:25
"Şikayetimi ilettikten sonra kurumdan Emel Hanım arayarak yardımcı olacağını iletti ve kısa bir süre içerisinde yaşanılan olayı çözüme kavuşturdu. Ilımlı ve sıcak kanlı yaklaşımı için teşekkür ederim."
İbrahim sonuçtan çok memnun

13 Ocak 2024 23:18
"Kısa bir sürede bana ulaştılar arayan hanımefendi çok nazikti detaylı bilgileri verdi sorunumu çözdü çok teşekkür ederim"
Şennur sonuçtan çok memnun

03 Nisan 2024 11:47
"Emel hanıma teşekkür ederim. Sorunum çözüldü."
Turabi sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2023 12:22