Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Saç Ekimi

17 Eylül 2023 17:15

Saç ekimi yaptırdım. Mayıs ayında Medical Park Mersin'de ilk başta nasıl gidiyor falan yazıyorlardı, ilgileniyorlardı, resim istiyorlardı ama sadece ilk ay bunu yaptılar. Sonra hiç sormadılar, PRP falan 6 tane yaparız dediler. Zar zor 3 kere yaptırabildim, o da 15 gün önceden randevu alırsam yoksa onu da yapmayacaklar. Neyse etraftan soruyorlar, nerede ektirdin diye.
Medical Park Mersin iyi değil, sadece orada a*** bey var, o biraz ilgili ve saçımı da o ekti. Saçım şu an güzel çünkü dışarıda ayrıca PRP ve mezoterapi ücretli yaptırdım ama bana saç ekimin güzel olmuş yerini soruyorlar.
Medical Park mersini her gitmemde başka başka kişiler PRP yapıyorlar ve her seferinde 1 saat bekletiyorlar. 15 gün önceden randevu al, 1 saat üstüne bekle. Bence bu konuya biraz el atması lazım, Medical Park yönetiminin.

20 Eylül 2023 14:39 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Volkan K. Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Sağlıklı günler dileriz.

Volkan
Volkan
26 Eylül 2023 13:50

Ne bir özür ne bir cevap sakın buraya gidip de saç ektirmesin kimse bana soranlara zaten buraya gitmemelerini söylüyorum Firma çok sorumsuz hasta haklarına falan saygıları yok bundan sonra Medical Park yok

İskender sonuçtan hiç memnun değil

Saç Ekimi Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Hijyen Sorunları