Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

Gebze Medical Park'ta Hem Sağlık Hem Maddi Olarak Mağdur Edildik.

06 Mayıs 2024 21:25

01.08.2023 tarihinde annem, gözlük kırılması sebebiyle Medical Park Gebze Hastanesi'ne başvurmuş, akıllı lens önerilmiş ve 30 bin TL değerindeki ameliyat için toplam 60 bin TL elden ve belgesiz şekilde alınmıştır. Sol gözde lens kırılması ve tekrar lens oturtulamaması gibi sorunlar yaşayan operatör doktor, her seferinde profesör doktor tarafından yardım edilerek sorunlar düzeltilmiş. Toplamda bu göz için üç ameliyat yapılmış olup, göz şu anda yüzde on beş oranında görmektedir. Hastane yetkilileri sorunu çözemediklerini belirterek, Medical Park'ın diğer hastanelerine yönlendirmek yerine devlet ve diğer özel hastanelere yönlendirilmiştir. Durum hastanenin hasta hakları birimi, doktorları ve başhekim ile görüşülmesine rağmen geçerli bir çözüm bulunamamıştır. Hem sağlık hem de maddi açıdan mağdur edildik. Bu mağduriyetin giderilmesi gerekmektedir. Durum çözülmediği için farklı bir özel hastanede tedaviye devam etmekteyiz.

Beytullah
Beytullah
08 Mayıs 2024 20:27

30 Bin tl Değerindeki ameliyat için 30 Bin tl El'den belgesiz şekilde, 30 Bin tl Hastaneye olmak üzere Toplamda 60 Bin tl alınmıştır.

15 Mayıs 2024 10:12 (Şikayetten 8 gün sonra)

Dilan sonuçtan çok memnun

18 Mart 2024 11:50
"Emel Hanıma yardımları için teşekkür ederim. Keşke buraya yazmadan sorunlarımız çözülse daha hızlı ve kolay olur."
Ali sonuçtan çok memnun

04 Aralık 2023 14:26
"Öncelikle benimle ilgilenen emel hanım konunun sürekli takibindeydi çok yardımcı oldu ve mağduriyeti gidermek adına çok güzel çalışmalar yaptı buradan sizler aracılığıyla da ona teşekkür etmek istiyorum"

28 Şubat 2024 19:31

Medical Park Hastanesi Kategorileri