Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Med Fen Bilimleri Beylikdüzü Şubesi Yetersiz Eğitim

08 Nisan 2024 02:19

Onuncu sınıfta okuyan oğlumuzu derslerine destek olması amacıyla Med Fen Bilimleri Beylikdüzü Şubesi'ne ücretini peşin olarak ödeyerek kayıt yaptırdık. İlk dönemde üç kez matematik öğretmeni değişti ve her değişiklikle durum daha da kötüleşti. Konularda okul seviyesinden bile geri kaldık. Öğretmenlerin genel olarak ilgisiz olduğunu, yazılılar öncesinde bize söylenenin aksine herhangi bir çalışma yapılmadığını gözlemledik. Öğrencinin öğrenip öğrenmemesi konusunda kayıtsız bir tutum sergileniyor. Hatta bir toplantıda, her seferinde kursa bizzat bıraktığım oğlumun derslere katılmadığı iddiası bardağı taşıran olaylardan biri oldu. İki ay önce kurstan fayda görmediğimizi ve ayrılmak istediğimizi belirttiğimizde, müdürün her şeyin farklı olacağını söyleyerek bizi ikna etmeye çalıştı; ancak hiçbir şeyin değişmediğini gördük. Ayrılmak istediğimizde ise kalan ücretin iadesi bir yana, neredeyse bizi borçlu çıkaracak kadar anlayışsız bir tutum sergilendi. Hakkımızı helal etmediğimizi söylediğimizde, müdürün de hakkını helal etmediğini söylemesi şaşırtıcı ve üzücüydü. Tekrarlıyorum, hakkımı helal etmiyorum.

Uğur Kurs Esenler'e Başvurmadan Önce Okuyun

Gülüzar
10 Ağustos 2024 20:04
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Doğru Cevap Eğitim Kurumları Ücret İadesi Yapmıyor

26 Aralık 2023 11:08