Özlem sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 14:55

İzmir Buca Şirinyer Moda accessories diye bir butikten çelik küpe aldım. Fakat kısa bir süre sonra paslandı. Geri iade etmek istedim fakat ürünün çelik olmadığını ki barkodun üzerinde de çelik olduğu yazıyor.

Oradaki kasiyer barkodun yanlış yapıştırıldığını iddia etti. Ben halbuki çelik diye almıştım. Paramda çöp oldu. Hayır gidip pazardan alsaydım daha iyiydi sözde mağazadan aldım 150 TL kadar da para verdim. Saçmalıktan başka bir şey değil ürünleri kötü.

Yorumlar (10)

Ecem

Şöyle teyit ettiriyorum iki saniyemi alıyor çelik mi zirkon mu diye soruyorum ve ürünümü alıyorum kullanılmış ürünün parası verilmez gerçekten ne kadar düşüncesizsiniz araştırın ve öğrenin zirkon ürünler uzun süre kullanılabilir fakat çelik kadar dayanıklı değildir kararabilir çelik kararmaz öğrenin bence

Özlem

Lütfen daha fazla yorum yazmayın siz benim muhatabım değilsiniz benim zamanım değerli bu değerli zamanımı sizin gibilerle harcayamam iyi günler

Özlem

Madem çelik kararmıyor benim aldığım çelik küpe niye karardı hani siz diyorsunuz ya zirkonyum olsa bile bu kadar kısa sürede kararma yapmaması lazım düşüncesiz olsam mağazada çok farklı şeyler yapardım

Özlem

Kullanılmış ürünün parası verilmez ama değişim yapılabilir müşteri memnuniyeti diye bir şey var değil mi biraz hak hukuk öğrenin de gelin

Ecem

Devamlı müşterileriyim evet onlarda çalışan sonuçta yanlışlık olabilir kullanılmış ürünü onlar nasıl satabilir siz çeliği zirkonu ayırt edemiyorsanız o sizin eksikliğiniz bütün bir mağazanın ürünlerine kalitesiz diyemezsiniz daha dün oradan indirimden çelik kelepçeler kolyeler aldım ve kasada teyit ettirdim çelik olduklarına dair kısacası siz kimsenin umurumda değilsiniz.

Özlem

Ayrıca barkod da yazan ürünü yani çelik ya da zirkonyum yazan ürünü nasıl kasada teyit ettiriyorsunuz ki oradaki kasiyerin de o kadar vakti olduğunu düşünmüyorum atınca bari ufaktan atın da civcivler yesin😂 zirkonyum da olsa yine de kararma Paslanma yapmaması lazım koskoca mağaza pazardan almadık ya

Özlem

Ayrıca şunu da belirteyim ben kalkıp ürünümü al bunu sat demedim bilip bilmeden yorum yapmayın en azından hatalarını kabul edebilirlerdi kı ya da değişim yapabilirlerdi ya da paramı verebilirlerdi hiçbir şey yapmadılar onların yaptığı yanlışı ben neden çekeyim benim gibi ne kadar insan mağdur oluyor kim bilir herkes de benim gibi hakkını aramıyor maalesef ayrıca oradaki çalışanın hatasını da ben çekecek değilim gözünü açsaymış ha beceremiyorsa da başkası gelsin yerine işsiz çok bu arada siz o butiğin avukatı mısınız bu kadar çok yorum yapıyorsunuz para falan mı yediriyorlar size 😅

Ecem

Sürekli alışveriş yaptığım yer ürünleri gayet kaliteli ve Uygun fiyatlı aldığım ürünleri kasada teyit edip alıyorum gayret güler yüzlü ilgili personeller.

Özlem

Sizde yandaşçısınızsınız herhalde insanlara çelik diye satıyorlar sonra barkod yanlış yapıştırıldı oluyor o zaman insanlardan fazla para alıyor bunlar günahları boynuna

Özlem

Yalan söyleyecek halim yok zaten ürün görsellerle mevcut hiç memnun kalmadım bende güler yüzle aldım ama sonucu hüsran 50 liralık mal bile bunların ürünlerinden daha iyi

03 Ocak 2025 17:21
Mağaza Müdürünün Saygısız Tavırları

Ro_Sida Accessories Ro_sida Aksesuar Çekmeköy

13 Temmuz 2024 03:07
Ro_Sida Accessories Ro_sida Aksesuar Çekmeköy

29 Temmuz 2025 14:43
Çelik Diye Satılan Halhal Paketinden Çıkmadan Karardı, İade Kabul Edilmiyor
celik-diye-satilan-halhal-paketinden-cikmadan-karardi-iade-kabul-edilmiyor-2.jpg