Helen sonuçtan hiç memnun değil

Maybelline Lifter Plump Lipgloss: Yanma Hissi Ve Hayal Kırıklığı

20 Ekim 2024 20:04

Bugün Gratis mağazasından aldığım Maybelline Lifter Plump Lipgloss'u denedim ve hayatımda en az kullandığım ve en kötü kozmetik ürünü oldu, hediye olarak gelse bile maalesef kullanmazdım. Ürünü dudağıma sürer sürmez çok yüksek bir derecede yanma hissi vardı. Her ne kadar sitelerinde yanma hissinin normal olacaklarını belirtseler de bu yanma hissi kesinlikle normal değildi ve belirttikleri gibi karıncalanma veya geçici bir olay değildi. Yanma hissi can yakacak seviyedeydi ve dudağımı her ne zaman istemsizce ucundan bile yalasam boğazım ağrıyor ve yanmaya başlıyor. Ürünü rujun üzerine, tek ve sadece alt dudağım olacak şekilde her türlü denedim ve her sonuçta çile çekiyormuşum gibi bir yanma hissi aldım. Kullanımı bu kadar riskli ve sonuçları bu kadar can yakıcı bir kozmetik ürününün bence piyasada satılması yasaklanmalı. Ürünü dudağımdan silmeme rağmen bile kaldı ki sadece kullanım sırasında olacağı belirtildi. Kesinlikle iftiralarla anlatılmış bir ürün ve çok pişman oldum. Üstelik dudağımda Maybelline'ın gösterildiği gibi herhangi bir renk değişimi olmadı ki dudağımın tonu aldığım renge bile yakın değil. Her ne kadar ucuz olursa olsun gözünüzün önünden bu ürünü geçirmeyin.

profile profile

Nazli sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 21:40
Maybelline Lifter Plump Gloss Tahriş
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Maybelline Plump Gloss Dudağı Kavuruyor

02 Mayıs 2024 13:10

26 Nisan 2025 08:48
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 23:18