30 Ekim 2024 23:025.847

Ben Konya teknik Üniversitesi mühendislik Fakültesi bilgisayar mühendisliğinde bir öğrenciyim fakültem Selçuk üniversitesinin kampüsünde bulunuyor. 22 ekimde kampüsün içindeki Gökkuşağı adlı AVM ye mavi basım yayınevi diye bir firma geldi ve 20 taksitle aylık 740 TL 4 set kitap, ellc adlı uygulamada İngilizce online kurs vereceklerini söylediler. Bende istemediğimi belirtmeme rağmen çok direttiler. İşte günlüm harçlığından ayırır ödersin. Yok günde bir kahve parası vereceksin falan dediler. Üzerimde psikolojik baskı kurdular. Bende her şeye rağmen istemediğimi söyleyince kitap set sayısını yarıya indirdiler tekrar ısrar ettiler. Bende sözleşmeyi okuduğumda 14 gün cayma süresi olduğu için kabul ettim ve imzaladım. E kitabın olduğu uygulamaya kayıt yaptırdılar. Uygulama Aktivasyon istedi. Aktive etmek için bir yeri aradılar ve aktive ettiler. Ertesi gün sonra caymak hakkımı kullanmak için aradım ve kayıt oluşturduklarını 10 gün içinde döneceklerini söylediler. Bir hafta sonra tekrar aradım ve gün içinde döneceklerini söylediler. Birkaç saat sonra aradılar ve uygulamaya giriş yaptığım için cayma hakkımı kullanamayacağımı söylediler. Sözleşmeye baktığımda uygulamaya giriş yapmak gibi bir ayrıntı bulunmuyor. Sadece kitapları indirdiğimde dijital içeriklerden yararlandığımda cayma hakkımı kullanamayacağımı yazıyor. Bu sebepten dolayı mağdurum. Hiç para ödemek istemiyorum. Önceden bu sorunu yaşayanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

Yorumlar(40)

1 Eylül 2025 10:23

Bu konu da beni aydınlatabilir misin aynısını yaşadım ödemedim ve evime icra gönderdiler geç kaldım şikayet için galiba

26 Mart 2025 18:54

Yasin bende Selçuk Üniversitesinde okuyorum. Böyle bir durum yaşadım görüşme şansımız var mı. Beni bilgilendirirsen sevinirim. E-mail bırakırsan oradan konuşup yüz yüze görüşme imkanımız olabilir

25 Mart 2025 21:02

Yasin, merhabalar son durum ne acaba sende?

9 Mart 2025 13:39

Yasin merhaba sorunun çözüldü mü son durum nedir?

22 Şubat 2025 01:26

Sizde canlı ders var mı sadece kitap mı

18 Şubat 2025 19:36

Biz maalesef kaybettik ama bizim kurum eğitim veriyor canlı derslerine katıldık

15 Şubat 2025 01:51

Gündeme alındı yazıyor mu sende

11 Şubat 2025 00:45

Yasin sonuç var mı

14 Ocak 2025 00:16

Merhaba Yasin tüketici hakem heyetinden sonuç var mı

12 Ocak 2025 07:32

Kitapları elden teslim aldım diye yazdırdılar bir de satıcı haklarından yararlanmak için ne yapmalıyım saygılarımla

7 Aralık 2024 17:28

Merhaba yanlış anlamazsanız eğer mail adresinizi verirseniz oradan daha ayrıntılı yazarım buradan yazdım da kabul etmiyor sistem çok uzun bir mesajdı çünkü, kelime sayısı artıyor diyor

6 Kasım 2024 15:40

Arkadaşlar bu iki sözleşme harici başka bir şey imzaladığını hatırlayan var mı senet gibi nispeten küçük.

5 Kasım 2024 18:21

Tekrardan sorun oluşturdular mı peki?

31 Ekim 2024 22:42

Bana da öyle dediler o uygulamaya girmediğim halde kabul etmediler. Bugün rampalıya kitapların fiyatını sormak için gittim ikinci el alırlar mı diye tüm kırtasiyeciler yayının korsan olduğunu alamayacaklarını söylediler. Yani yanlış çeviri yapıyorlarmış.

31 Ekim 2024 14:27

Benimde aynısı oldu bende Selçuk üni deyim. Ama dün standa gittiğimde yoklardı, gitmişlerdi.

Kitap Seti Ve Online Kurs Satışında Psikolojik Baskı

7 Kasım 2024 11:183.939

Ben Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisiyim, fakültem Karabük Üniversitesi kampüsünde bulunuyo...

Kitap Seti Ve Online Kurs Satışında Psikolojik Baskı
1 Destek1 Yorum

Zorla Satış Ve Yanıltıcı Bilgilerle Mağduriyet

9 Kasım 2024 00:334.549

Ben Karabük Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulunda Ağız ve Diş Sağlığı bölümü öğrencisiyim. 8 Kasım'da Mavi Basım Evi...

Zorla Satış Ve Yanıltıcı Bilgilerle Mağduriyet
5 Yorum